Colorsound SWELL pedala?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Colorsound SWELL pedala?
Za ovo stanje, skoro nista.
Hmmmmm. odvec sam star da bih ti mogao pomoci.. no saslusaj moj savijet (alan ford No1)
a zasto ti ne bi nasao na netu semu colorsound waha i metnuo ga u tu kutiju.. mozda tako dobijes vise.. barem da ti pokrije delove... ljudi mnogo kubure sa kutijama za wah-ove, a sema ima kolko oces..
Link do svega i svacega...
a zasto ti ne bi nasao na netu semu colorsound waha i metnuo ga u tu kutiju.. mozda tako dobijes vise.. barem da ti pokrije delove... ljudi mnogo kubure sa kutijama za wah-ove, a sema ima kolko oces..
Link do svega i svacega...
Samo sam video da su ljudi kod swell-wah pedale gledali da bajpasuju swell, niko nema neke reci hvale za njega koliko svidim, valjda guta signal
-
Stavi na aukciju pa vidi sta bude.
Ja sam kontao da je ona prva fotografija originala...
Sto rekose ljudi, tesko ces sta dobiti za ovo. Sa druge strane, sigurno ima ljudi koji bi se iscimali da uklone koroziju i koriste samo kuciste.
Sto rekose ljudi, tesko ces sta dobiti za ovo. Sa druge strane, sigurno ima ljudi koji bi se iscimali da uklone koroziju i koriste samo kuciste.
Rekoh ti da je bolje da joj dam jedan kvalitetan tretman akrilne farbeKill surf city wrote:Za ovo stanje, skoro nista.

- Hotstepper
Ne bi' ja tu nishta dirao... ovo je hard core vintage.... samo je "brisni" krpom... 

ili je sredi pa na oglasima tazi maksimalno 20e (mada mislim da ces morati da ulozis malo vise.. ako je uopste i moguce)
ili je baci i nemoj nas zasmejavati. mene bi bilo blam da je slikam takvu

Ako je pot ispravan, moze se od toga valjda napraviti Wah, cimaj Cortex-a sa foruma, mislim da on otkupljuje ta kucista
Sto blam, nisam je nigde ukrao, kao sto rekoh komsija je iskopao na tavanu i poklonio mi, sto bi me bilo blam majke ti, prekoci raspravu ako ti nesto smeta, okfaks wrote:ili je sredi pa na oglasima tazi maksimalno 20e (mada mislim da ces morati da ulozis malo vise.. ako je uopste i moguce)

nemoj odma da skaces..
takva kakva je stvarno je fuj.
ako nista drugo sredi je bar vizuelno i drzi je za ukras, ja bih bar to uradio (ozbiljno)
ja bih je prefarbao nitro efekt lak bojom (koristi se za farbanje kovanog gvozdja) neki anticki fazon.. recice ti u prodavnici detalje. mislim da je potpuno ista boja kao na tim delovima gde je ostalo na pedali.
i nemoj samo antiros-om da skidas koroziju, prvo izsmirglaj sve da bude ravno

takva kakva je stvarno je fuj.
ako nista drugo sredi je bar vizuelno i drzi je za ukras, ja bih bar to uradio (ozbiljno)
ja bih je prefarbao nitro efekt lak bojom (koristi se za farbanje kovanog gvozdja) neki anticki fazon.. recice ti u prodavnici detalje. mislim da je potpuno ista boja kao na tim delovima gde je ostalo na pedali.
i nemoj samo antiros-om da skidas koroziju, prvo izsmirglaj sve da bude ravno

meni se mnogo djasvi,ja sam lud za tim sHebavelama,ubacio bi u nju neki ludacki vintidz wah sa ogromnim sweep-om,pa ako bi i dalje da je udajes,sibni pm