risiver sony str de-325

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Dersu Uzala

Re: risiver sony str de-325

Post by Dersu Uzala » 26 Jan 2013, 00:59

Cope wrote:U ovom trenutku Hi-Fi nikada nije bio jeftiniji u istoriji čovečanstva... Znam jer sam ja devedesetih kupovao i ložio se na koješta od komponenti, a to je tada bila mnooogo velika cifra.
Malo prelistaj oglase, probaj, vidi...
Zato sto nikad nije bio vece djubre. Nije ni vredan koliko ga naplacuju danas, te plastikanere i IC opamp dizajnirane gluposti.

Cope

Post by Cope » 26 Jan 2013, 12:59

Dersu Uzala wrote:
Cope wrote:U ovom trenutku Hi-Fi nikada nije bio jeftiniji u istoriji čovečanstva... Znam jer sam ja devedesetih kupovao i ložio se na koješta od komponenti, a to je tada bila mnooogo velika cifra.
Zato sto nikad nije bio vece djubre. Nije ni vredan koliko ga naplacuju danas, te plastikanere i IC opamp dizajnirane gluposti.
Nisam mislio na moderne muzičke linije, već na stare i proverene sprave iz osamdesetih i devedesetih koje su u to vreme koštale bogatstvo, opet ponavljam...

pedjolino76

Post by pedjolino76 » 26 Jan 2013, 15:13

a jel mi moze neko odgoovriti na moje pitanje u vezi zvucnika

Dersu Uzala

Post by Dersu Uzala » 26 Jan 2013, 17:48

Cope wrote:
Dersu Uzala wrote:
Nisam mislio na moderne muzičke linije, već na stare i proverene sprave iz osamdesetih i devedesetih koje su u to vreme koštale bogatstvo, opet ponavljam...
A pardon. NIje to bas implicitno iz tvog posta, ali shvatim ja fino. :ziveli:

Cope

Post by Cope » 26 Jan 2013, 18:02

pedjolino76 wrote:a jel mi moze neko odgoovriti na moje pitanje u vezi zvucnika
Samo gledaj da ne vežeš dva oma, što nije redak slučaj znajući stručnjake - neume*, kada prave žurku, pa povežu sve zvučnike iz kuće, ne bi li dobili više decibela...

*Neum - Staroslovensko muško ime, i moderan naziv za osobu bez uma - mozga. :mrgreen:

pedjolino76

Post by pedjolino76 » 26 Jan 2013, 18:32

pa nisam mislio to al mislio sam da kupim one satelite i centralni zvucnik pa sam pitao jel mogu i oni na 6 oma il mora samo 8 oma ,mislim nerazumem se bas pa zato pitam .

Post Reply