Ljudi, potrebna mi je preporuka za zice. Do sad sam koristio uglavnom Gibson i Earnie Ball .10, i uglavnom su me sluzile dobro, mada (posto sam Gibson duz koristio u poslednje vreme) nisam odusevljen, jer jako brzo izgube ton novih zica koji volim.
E sad...
Hocu da predjem na .11 debljinu. Glavni razlog je sto sad imam nekoliko bendova, i u jednom stimam E standard, u drugom je za polustepen nize, a u trecem je jos jedan polustepen nize, i treba mi nesto sto bi odradilo posao za sve, jer ne mogu da priustim jos jednu gitaru za drugi stim.
Do sad sam koristio .10 za E standard, i kad dugo sviram, i onda prestimam polustepen nize, dosta su mi labave, pa je ideja bila da promenim na .11, ali posto sam imao jos par pakovanja .10, onda sam cekao da to potrosim. U medjuvremenu je upao i ovaj treci bend, i sada mi je veca debljina neophodna.
Ono sto me najvise interesuje, je koje .11 mislite da bi mi najvise odgovarale? Video sam da ima 11-48, 11-50... Ne znam sta bi mi najvise pomoglo da mogu da sviram u svim stimovima, a da se ne mucim mnogo za E standard?

Gitara je Les Paul, ako je to uopste bitno.