ibanez sa 120
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
ibanez sa 120
planiram da kupim ovu gitaru pa me interesuje vasa misljenja o ovoj gitari,Sviram sve zanrove muzike i ova gitara je negdje oko 300 eura a ja planiram da uzmem i gitaru i pojacalo za 800 km pa me interesuje jos koje pojacalo za kucne svirke mogu kupit za tih preostalih 200 km 

Re: ibanez sa 120
Ako ti ne smeta broj pragova(22) i sto nema floyd, onda je OK gitara.
Sto se tice kombinacije gitara+pojacalo, mislim da bi ti najbolje bilo da uzmes Roland MicroCube(dodje nesto malkice preko 200 KM u Area Music u Brckom, ne znam odakle si?), pojacalo ima 2W, ali neka ti niko ne kaze da je to malo za kucu.
Inace, pojacalo na sebi ima i distorzije, acoustic simulator, delay, reverb, chorus itd.. Pogledaj na youtube review pa ce ti se samo kasti.
Znaci osim tog pojacala i gitare ti ne treba nista vise osim jednog kabla i trzalice. 
Sto se tice kombinacije gitara+pojacalo, mislim da bi ti najbolje bilo da uzmes Roland MicroCube(dodje nesto malkice preko 200 KM u Area Music u Brckom, ne znam odakle si?), pojacalo ima 2W, ali neka ti niko ne kaze da je to malo za kucu.

Sad bash gledam dosta je hvale po netu. Koliko koshta kod nas jel neko zna? Jedino mi se neshto ne svidja kao izgleda, izgleda kao neka igrachka...
Pa kosta oko 300e i u BIH i u Srbiji. Telo je na fazon Satchovog modela.
Vecina gitara ibaneza, musicmana i sl. izgleda kao igracka. 

ja sam iz sarajeva i ovaj ibanez ima u artistu samo ne ovde vec u banja luci.
Gledao sam na youtube ovo ronaldovo pojacalo,zaista pojacalo je predobro, ima toliko efekata
jest da je jako samo 2 w al nema veze i pitanje da li se u sarajevu moze negdje naci!!!!!!
Gledao sam na youtube ovo ronaldovo pojacalo,zaista pojacalo je predobro, ima toliko efekata

Pa to jeste!XtrmntR wrote:Pa kosta oko 300e i u BIH i u Srbiji. Telo je na fazon Satchovog modela.Vecina gitara ibaneza, musicmana i sl. izgleda kao igracka.

Pa shta vi mislite ono...vredi li to kupovati poshto ja planiram uskoro da uzmem neshto(a limit je upravo taj 300 evra), kad se zavrshi ovaj ispitni rock. Dvoumim se izmedju:
Yamaha Pacifica 120S, 112J
Schester Deluxe 006(ako josh ima da se nadje...)
Washburn N1(kod ove mi smeta jer nema tone potenciometar, koliko je to ustvari bitno, aj neka neko od gurua odgovori

Eventualno neki polovni RG370DX model...
A evo sad upade u kombinaciju i ovaj SA120...jbm li ga...videcemo...
Koliko li su oni Washburn X10 i X11 modeli?
U svakom slucaju nemoj se rukovoditi 'objektivnim' prikazima na netu.Sad bash gledam dosta je hvale po netu.

Na koji god bih od tih novih Ibaneza naisao/pomislio, mogao sam da nadjem sjajan reviewna netu, tako da...
Kad sam jednu od tih, nahvaljenih, uzeo u ruku, ukljucio je u pojacalo i odsvirao par tonova, stvari su bile znatno jasnije.

Konkretno, govorim o SZ(320) modelu.(Ta je cak skuplja od ove o kojoj vi govorite).
Ne znam da li sam nesto pomogao, ali valjda nisam odmogao.
Za Yamahu i onu drugu, ne mogu nista da kazem.
Pozdrav!
Hvala u svakom sluchaju 
Ma znam, chitam review i posle vidim da ga je pisao klinac koji svira tek godinu i po dana i sl.
Mada i neke "chiche" navodno veoma iskusne su napisale slichno
Ma to su neki koji sviraju country ceo zhivot!
Zezam se.
Ajmo ljudi zna li neko koliko su ovi Washburn modeli koje sam naveo(dok josh nisam otishao u Artist)?

Ma znam, chitam review i posle vidim da ga je pisao klinac koji svira tek godinu i po dana i sl.

Mada i neke "chiche" navodno veoma iskusne su napisale slichno

Ajmo ljudi zna li neko koliko su ovi Washburn modeli koje sam naveo(dok josh nisam otishao u Artist)?