Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
merk

Re: Kupovina opreme preko oglasa V...2...3?

Post by merk » 27 Apr 2014, 09:03

nema mi goreg, nego kad vidim "silovanje" instrumenta! :povrac: ja bi njemu nešto odsekao!
ako bas želiš drugi oblik, prodaj, pa kupi gitaru, koja ima taj oblik, a ne da sakapiš original. IMO.

komil

Post by komil » 27 Apr 2014, 15:09

jagoda wrote:Jaaaooo jadni prevaranti !!! Sve tako nesto u brzini , pa prevare coveka , a onda jadni dobiju negativnu ocenu , a oni to sve slucajno , mukice...
Brate... :roll:
jagoda wrote:Ma bre ! Ajd nek neko prevari Nemca za 1 cent ! Obozavam EU ! Tamo te majmune jako brzo nauce lepom ponasanju ! Ili nauce , ili isteraju stoku nazad , ovde kod nas !
Ok, lepo, ali onda to primeni npr. i na sebe. Onda može i ovo da se kaže: ja sam video i siguran sam 100% da si u ovim redovnim forumskim pljuvačinama neke oglase i ljude potpuno bezveze i nepravedno oklevetao. U Nemačkoj bi za to mogao popiti nekoliko skupih tužbi.

jagoda

Post by jagoda » 27 Apr 2014, 16:51

1. Naprimer koga sam oklevetao ?
2. To ti se zove sloboda govora .
3. A koga da tuze ? Za tvoju informaciju , ja sedim u Becu , Beogradu , Nisu i Atini , kako kad. Nesto bas ne verujem da bi me neko tuzio , a ne znam ni zasto , a ni kako . Vidis , kod nas u EU sloboda govora je zagarantovana , a zabranjeni su iskljucivo govor mrznje , rasizam , diskriminacija i slicno ...
4. Nikada nisam napisao nesto neistinito.
5. I pored svega prethodnog , moze da me tuzi ko god hoce. Svaka drzava jedva ceka da naplati sudske takse. (To ti je u Srbiji , naprimer, 10.000 za pocetak , pa posle gde stignemo...)

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 27 Apr 2014, 19:06

jagoda wrote:1. Naprimer koga sam oklevetao ?
Ово је стара пецаљка људи који не слушају саговорника да би га заиста чули, него да би му одговорили макар како. Сад ако саговорник не може да ти наведе датум и сат, тачан линк и техничке спецификације - онда се то није десило. Је ли то та логика? Ево ја ћу да потврдим да си имао низ потпуно параноичних испада, где си сасвим стандардне огласе проглашавао за подвале и узбуњивао људе без икаквог стаменог основа. И да, то се зове клевета, свиђало се то теби или не. Није да ти нико до сада није скренуо пажњу на то.

komil

Post by komil » 27 Apr 2014, 23:13

jagoda wrote:1. Naprimer koga sam oklevetao ?
2. To ti se zove sloboda govora .
3. A koga da tuze ? Za tvoju informaciju , ja sedim u Becu , Beogradu , Nisu i Atini , kako kad. Nesto bas ne verujem da bi me neko tuzio , a ne znam ni zasto , a ni kako . Vidis , kod nas u EU sloboda govora je zagarantovana , a zabranjeni su iskljucivo govor mrznje , rasizam , diskriminacija i slicno ...
4. Nikada nisam napisao nesto neistinito.
5. I pored svega prethodnog , moze da me tuzi ko god hoce. Svaka drzava jedva ceka da naplati sudske takse. (To ti je u Srbiji , naprimer, 10.000 za pocetak , pa posle gde stignemo...)
1. Ma da, baš mi se sad troši vreme na to :)
2. To, naravno nije sloboda govora. Sloboda govora nosi sa sobom i neku odgovornost za izrečenu reč.
Uzgred, potpuno je normalno da se u svakoj normalnoj zemlji odgovara za izrečene reči na internet forumu. I to ne samo na sudu. U Americi znam da ima slučajeva da se neko hvali da je zaradio toliko i toliko para i tuuup, stigne mu od poreske da plati adekvatan porez na to, javno je rekao da je zaradio više nego što je lično prijavio poreskoj. Njegova javno izgovorena/napisana reč se uzima za njegov iskaz.
3. (itd) Kakav bre Beograd itd. rekao si da se pravimo Nemci i šbbkbb Nemci.

:ziveli:

jagoda

Post by jagoda » 29 Apr 2014, 16:21

Kristijan wrote:Ево ја ћу да потврдим да си имао низ потпуно параноичних испада, где си сасвим стандардне огласе проглашавао за подвале и узбуњивао људе без икаквог стаменог основа. И да, то се зове клевета, свиђало се то теби или не. Није да ти нико до сада није скренуо пажњу на то.
OK. Necu vise da spominjem oglase za koje sam smatrao da su prevara . Ja od toga ionako nisam imao nikakvu korist , a jos sam ispao paranoican.
Samo gledam neke clanove foruma sta su kupili , pa posle prodali , ili zamenili , i ne mogu da verujem kakvu (sada ovde zaista pazljivo biram reci) stetu ljudi sami sebi uspevaju da naprave ! Znajuci da malo ko svoj novac zaradjuje olako , mogu samo da kazem da mi je zao , ili mi je barem zao jadnih roditelja koji svojoj lakomislenoj deci daju novac za skupe igracke.
Pouzdano znam da ima dobro poznatih KP i ostalih "trgovaca" koji posle obavljenih transakcija sa takvim clanovima MF imaju problem da se ne uguse od smeha . Ali eto , ubuduce cu samo da citam i da se suzdrzavam od komentara (mislim , ako vam citanje ne smeta...). Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo.
p.s. Konkretan primer moje paranoje ili klevete ipak nije niko naveo , ali ok , nemojte da se mucite i trosite vreme . Moze i ovako .

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 29 Apr 2014, 21:37

jagoda wrote:Samo gledam neke clanove foruma sta su kupili , pa posle prodali , ili zamenili , i ne mogu da verujem kakvu (sada ovde zaista pazljivo biram reci) stetu ljudi sami sebi uspevaju da naprave !
Ово звучи као да ништа друго и не радиш него пратиш огласе и правиш детаљан досије о сваком купцу и продавцу. Па ако те се сете за Дан безбедности - сете се, а ако не - нема везе, то је била твоја дужност.

А сад мало хладан туш зарад повратка у реалност. Ова тема је један озбиљан доказ да је многим људима кристално јасно да међу препродавцима има превараната, и да није тек тако могуће увалити некоме циглу. Немој да фантазираш да би ико остао слеп код очију да није било твог контраобавештајног ангажмана. То што већина људи нема зилотски однос према проблему не значи да пробем не виде, него да имају и неке друге активности у животу. Потенциометар за драмљење ти је одврнут до 11, смањи доживљај.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 30 Apr 2014, 05:14

http://www.kupujemprodajem.com/Squier-C ... _id=373515
E ovo jeste kaznjivo, mada naravno ne kod nas.
Covek oglasava Telca prvo kao repliku pa zatim menja da je to classic vibe telac custom, shto tesko da moze da bude jer ima 22 praga, a CV imaju 21.
A ni 3-ton nije taj. :grummel_2:

neki

Post by neki » 30 Apr 2014, 08:13

nemanjavelimirovic wrote:http://www.kupujemprodajem.com/Squier-C ... _id=373515
E ovo jeste kaznjivo, mada naravno ne kod nas.
Covek oglasava Telca prvo kao repliku pa zatim menja da je to classic vibe telac custom, shto tesko da moze da bude jer ima 22 praga, a CV imaju 21.
A ni 3-ton nije taj. :grummel_2:
A nema ni binding,ako sam dobro napisao.

alucard_earl

Post by alucard_earl » 30 Apr 2014, 09:24

Meni je ovaj oglas kul: elem prodajem gitaru bez magneta,koja u sustini nije uopste ta gitara i malo je raznjakana al radi ok,i da, posto je prodajem bez magneta slikacu i magnete na njoj i magnete posebno i ako uspem da uhvatim jos svu ostalu opremu koju imam al ne prodajem ... :ma bravo:
http://www.kupujemprodajem.com/Ibanez-R ... ilter_id=4

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 01 May 2014, 09:32

stvarno jedan od glupljih oglasa XD

Mada je cena za vrat malo visoka (jer je telo neupotrebljivo jer je puklo, a floyd i ibanezove civije i tako nikad nisu bile nesto posebno XD)

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 01 May 2014, 12:54

Не знам да ли ово уопште спада у ову тему. Мислим да захтева посебну категорију :)

http://www.kupujemprodajem.com/Pojacalo ... lter_id=23

laza

Post by laza » 01 May 2014, 15:19

Kristijan wrote:Не знам да ли ово уопште спада у ову тему. Мислим да захтева посебну категорију :)

http://www.kupujemprodajem.com/Pojacalo ... lter_id=23
Taj zaslužni građanin ima u ovom času ciglo 7 (sedam) oglasa na KP. Sve lepši od lepšega.

Između ostalog, woofer bez zvučnika; pitao sam se da nije zapravo taj zvučnik završio u pojačalcetu "za akustičare".

A onda i "mini letva", za koju ne poimam šta je. Kvadratni profil od lima, spolja jedan zafarban kalem žice, rupa za bananu... Šta je to kog đavola? Prosvet(l)ite me.

Kristijan
Uvaženi član

Post by Kristijan » 01 May 2014, 15:38

Озвука за хармонику. Само толико знам, да је летва то сокоћало које се накачи на хармонику да не би музичар био присиљен да буде закуцан испред микрофона. А како заправо ради, и шта све мора да има - немам појма.

sirac-šunka
vragolan

Post by sirac-šunka » 01 May 2014, 23:01

Te letve su pravi biznis u Srbiji, ima čak i jedan čiča što ih pravi oficijelno sa logom pa možeš da naručiš bolju varijantu sa šurovim bubicama, ili slabiju varijantu sa akg bubicama.

Post Reply