Tenji wrote:Overdrive wrote:čovek traži strata drž drž drž.. i na kraju kupi tele..
tu ili neko ne zna šta hoće ili .. hoće neko šta ne zna..

Ja znam sve, ali nista kako treba.

:
Bar da si kupio neki
Squier Telecaster, onda bi bio u velikom
+.

Jer, za te pare bi uvek "tele" sa Squier etiketom mogao da uvališ u oglasima za par dana, ali tele sa Aster, Šuster, Muster, Ruster, Mudster, ... i ostalim etiketama, ... mogao bi da prodaš samo kao drvo za potpalu (35€ metar). Makar na tom Asteru, Rusteru ili Mudsteru, ... bili magneti i hardver iz Telecastera Johnny Hilanda & Co.
U svakom slučaju, eto ... gitara je ostala u krugu "porodice" (ovog foruma) haha

mi ostali koji smo samo slučajni prolaznici, i nikako deo porodice, smo lepo dali doprinos forumu u vidu konstantnog postovanja i održavanja foruma živim (inače bi da nije nas izumr'o odavno), kako i sam autor reče na početku ... da li je ovo samo "pilot" tema nekog člana sa tri ili pet naloga, ... nebitno je ... bitno je da sve teče ... Panta Rei bejbe ...
P.S. ove moje (ne)ozbiljne komentare ne mora da shvatite ili uvažite, to samo ja pokušavam da odudaram od nekog forumskog mišljenja nekolicine redovnih članova kojima je evidentno dosadno ...
Samo neka "roka"