Snimali smo single sa disdained-om, pa sam resio da snimim mali promo video za sebe. Eto sta je ispalo (izvinjavam se zbog gresaka, bio je to naporan dan snimanja...ovo je negde posle 10 sati namestanja, stimanja, snimanja, slusanja, zagrevanja, itd.)
Naravno, commenti su vise nego dobro dosli
Bilo je vJery nice od 0:45 do 1:45 Pre 0:45- suviše sirovo za moj ukus, a posle 1:45 -....pa...opet previše bučno i sirovo za moj ukus. Inače, sasvim fino sviraš. Čestitam!
Što reče Derrick od 0:45 do 1:45 je do jaja... 20 sekundi poslije sam ugasio... sorry, ali nikada nisam kapirao tu "muziku"!
Vidi se da imaš odličan potencijal u rukama i nogama, još da malo promijeniš ziku pa da sazri i ono u glavi bilo bi dojajno!
Nadam se da se nećeš naljutiti.
Hvala ti! Naravno da se necu naljutiti
Svirao bih ja sve i svasta, da imam skim Ali mi je ovo jedini bend trenutno koji je u totalnoj funkciji, pa to i sviram najvise. Tek sam ja poceo da sviram Bice to mnogo bolje i interesantnije za par godina
Hvala!
Snare (ona mrezica) je zategnuto skoro do kraja. Volim kad mi dobos puca, i zbog muzike koju sviram i brzine, treba da je sto kraci zvuk.
Meni ne zvuci kao prelaz :S Mozda je to do mix-a. Inace, taj bubanj ne zvuci tako uzivo pogotovo ne dobos