Sadowsky poluđeo! (SA200 All Tube Sadowsky Bass Preamp)
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
-
Re: Sadowsky poludjeo...
Koliko dobra fora! Siguran sam da je vec padalo na pamet ljudima... Ali je trebalo imati hrabrosti izbaciti to u prodaju... Pozdravljam ideju skroz!
- sirac-šunka
- vragolan
Pa dobro
Ja bih radije eksterni tube preamp koji bi radio sa dobrim napajanjem...

Jest Šado poludeo,pa...napokon su napravili bas koji stvarno,ubija... 
samo zamislite,leto +40c,sav znojav i nikakav,polako dolazi se do preampa,i boooom,ode sve!

samo zamislite,leto +40c,sav znojav i nikakav,polako dolazi se do preampa,i boooom,ode sve!
-
Za 5 lbs (oko 2.5 kilograma) je teza gitara... nema potrebe da TAKAV preamp bude U gitari (u stvari, ja sam od onih koji ne shvataju zasto se uopste preampi stavljaju u gitare
)... mada pozdravljam sve minijaturne verzije nekada preteskih i prevelikih ampova i preampa! Meni izgleda suludo... a taman sto kaze kolega sixstring, tolike lampe i tolika struja u tolikom drvetu... hm...
A da svira za sve pare, uopste ne sumnjam...

A da svira za sve pare, uopste ne sumnjam...
isto tako se skroz slažem sa tim što ljudi stavljaju preampe! Toliko sam kukao,hoću aktivu,te samo aktivu,i sad kad je imam,koristim samo ako moram pravac mixer il tako nešto...fino je samo što je jači signal te mi nekako psihički lepše,ovako...
i još ta težina,a jbt,2.5kg više,ma daj,nema šanse,to mi ne treba sigurno,jer težina instrumenta mi počinje biti itekako važan faktor,jbt ovaj Cort A6 sad što sviram me preseče na pola! ili mi odseče nogu (zavisno da li stojim ili sedim dok,sviram/vežbam)...geezzzz...mad world
i još ta težina,a jbt,2.5kg više,ma daj,nema šanse,to mi ne treba sigurno,jer težina instrumenta mi počinje biti itekako važan faktor,jbt ovaj Cort A6 sad što sviram me preseče na pola! ili mi odseče nogu (zavisno da li stojim ili sedim dok,sviram/vežbam)...geezzzz...mad world
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Hahaha i greje noge (telo - zavisi koliko ko visoko drzi bass)In testing, we found this warmth to be not at all unpleasant, and one tester actually used the word "sensual" to describe it.
Savrsheno po meni...

- sirac-šunka
- vragolan
Mislim da cu od sada svoje gitare da podelim na letnje i zimske. Jos da izmisle neku sto ladi 

Stvarno kretenski, lampe ne trpe tumbanje i bilo kakvo nagl pomeranje, jako su osetljive po tom pitanju.
Losa ideja.
Losa ideja.
Направити исти, патентирати, продавати!!!! Мени наравно бесплатан примерак!od sirac-šunka na 01 Apr 2009, 12:50
Pa dobro

- sirac-šunka
- vragolan
Hoces da kazes da ne postoji?
Pa evo ovaj na primer:

Pa onda ovaj, jos lepsi i pozeljniji i kombinovani tube/solid state:

I recimo ovaj:

Ako imas neku drugu ideju za biznis, kazi, planiram da se bacim na trziste cim prodje prokleta finansijska kriza...
Pa evo ovaj na primer:

Pa onda ovaj, jos lepsi i pozeljniji i kombinovani tube/solid state:

I recimo ovaj:

Ako imas neku drugu ideju za biznis, kazi, planiram da se bacim na trziste cim prodje prokleta finansijska kriza...

ART!!!

-
Fino je kad je jaci signalsixstring wrote:isto tako se skroz slažem sa tim što ljudi stavljaju preampe! Toliko sam kukao,hoću aktivu,te samo aktivu,i sad kad je imam,koristim samo ako moram pravac mixer il tako nešto...fino je samo što je jači signal te mi nekako psihički lepše,ovako...

aaaa kontam sad!
pa dobro,nađe se preamp koristan kada nemaš nikakav pedalboard a tonac te smanjuje,eeee onda,onda se krvnički svetim,sve ode na magnet u neck poziciji i odvrem sve do ''koske'' i userm zvuk i ode sve do-đavola i meni zabavno jer i pojačalo i razglas sve ode do-'đavola,i bina i pohotne klinke počnu da se bacaju u ekstazu,i bog otvori portal i dođe da loodi i đavo dovede najbolje koorve,eee to bude žuraj!!
Ajde sad,ko oće da pravimo: klub hejtera tonaca koji ne dozvoljavaju da bas trese kako to bog zapoveda!
pa dobro,nađe se preamp koristan kada nemaš nikakav pedalboard a tonac te smanjuje,eeee onda,onda se krvnički svetim,sve ode na magnet u neck poziciji i odvrem sve do ''koske'' i userm zvuk i ode sve do-đavola i meni zabavno jer i pojačalo i razglas sve ode do-'đavola,i bina i pohotne klinke počnu da se bacaju u ekstazu,i bog otvori portal i dođe da loodi i đavo dovede najbolje koorve,eee to bude žuraj!!
Ajde sad,ko oće da pravimo: klub hejtera tonaca koji ne dozvoljavaju da bas trese kako to bog zapoveda!
sixstring wrote: klub hejtera tonaca koji ne dozvoljavaju da bas trese kako to bog zapoveda!