PRS gradnja u mojoj izvedbi
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: PRS gradnja u mojoj izvedbi
ajooj ne mogu da docekam da je vidim gotovu 

- mislim_stvarno
Prvo da ti phvalim rad. Stvarno odlicno izgleda.
A sad da ti postavim jedno pitanjce koje nema mnogo veze sa ovim sto radis, ali...
Gde kupujes testerice za ovaj ram?
A sad da ti postavim jedno pitanjce koje nema mnogo veze sa ovim sto radis, ali...

zadnji put sam nasao testerice zaovaj ram na buvljaku na nekoj tezgi ali dosta davno to bese pa nemogu da se setim gde tacno. svakako moram da kupujem jos testerica pa javljam gde nadjem.mislim_stvarno wrote:Gde kupujes testerice za ovaj ram?
evo povratne informacije. bajlonova pijaca na tezgama u delu gde se prodaju alati i krpice 30 dinara komad.mislim_stvarno wrote:Gde kupujes testerice za ovaj ram?
- mislim_stvarno
Odlično ide za sad, verujem da ćeš nastaviti u istom stilu
. Gde si napravio šipku za vrat i gde si našao ovaj šraf koji služi za podešavanje šipke?

imas tu testericu da nadjes u radnji na uglu Cvijiceve i Beogradske gde staje trola 28,40,ima jedna radnja sa alatima i kosta 50-60 dinara ali ako je kupujes zbog rezanja pragova nije dobra za to,secivo je debelo i loseg kvalitetamislim_stvarno wrote:Prvo da ti phvalim rad. Stvarno odlicno izgleda.
pisao sam vec za sipku. kupio sam celicnu sipku 6mm , duzine 3 metra na stovaristu celicne gradje i tamo je isekao na komade od pola metra. kod metalostrugara sam je narezao jer nemoze obicna nareznica da narezuje celik. sraf je modifikovana metalna dibla ( tipla ) mada bolja varijanta je takozvana spojnica za 6mm. samo je treba skratiti jer je to dosta dugacka matica.
u pravu si , to definitivno nije testerica za pragove. ja je koristim za klirit i grublje radove tj nepreciznije radovedjoksi wrote:imas tu testericu da nadjes u radnji na uglu Cvijiceve i Beogradske gde staje trola 28,40,ima jedna radnja sa alatima i kosta 50-60 dinara ali ako je kupujes zbog rezanja pragova nije dobra za to,secivo je debelo i loseg kvaliteta
kao sto rekoh malo sam se bacio na ukrase za vrat. njih cu praviti od kosti jelenskog roga pa evo sta sam danas uspeo da uradim . ideja je da ubacim , po uzoru na PRS fazon, stilizovani listic i semenku javora iz raznih uglova. ovo je primerak za 5. polje .

evo i malo krupnijeg kadra

i otprilike pozicija na vratu

pa dajte neki komentar , da vidim dali da nastavim sa ovim ili smisljam drugi dizajn.

evo i malo krupnijeg kadra

i otprilike pozicija na vratu

pa dajte neki komentar , da vidim dali da nastavim sa ovim ili smisljam drugi dizajn.
svaka cast,super izgleda.
samo napred!!!
samo napred!!!
- Cilal Najed
Svaka cast! Vec se nazire prelepa gitara.
U kojoj boji ce biti?
U kojoj boji ce biti?
sto bi reko cola u onoj reklami..."Ja tu nista ne bih diro"
svaka cast majstore
puno srece u daljem radu 

svaka cast majstore

pa prva zamisao je da gadjam ovaj fazon boje tacnije smokeburst .Cilal Najed wrote:U kojoj boji ce biti?

videcu koliko ce kruska potamniti pri lakiranju jer bi je najradije ostavio bez bajcovanja, ako bude dovoljno tamna.
sa zadnje strane tela cu raditi verovatno neki nenapadan tribal nevidljiv gledaocima