Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
Hvala, kad nabavim slike, stavljam! 

a sta je bilo sa Music Man-om? 

Music Man je bas
idalje je kod mene.

joj,nisam pazljivo procitao,mislio sam da si uzeo Fender bass.,pa zato sam pitao,znao sam da imas MM bass..
cestitamo,svakako 

Cestitam vbraco! 

gitara - slammer wg1 , pojacalo nemam,sviram preko kompa sa amplitubeom i guitar rigom i do jaja se cuje!sa gitarom sam prezadovoljan,ima dva humbackera a zvuk je neverovatan!
- tyler durden
- MF veteran
Trenutno, najnovije i jedino vredno pomena, PRS Custom 24, Ten Top.....Mesa Boogie (Dual Rectifier+ Mesa Rectifier Cab, 4x12, V30)mi nije tu, u prostoriji je gde vezbam, donecu je posle vikenda, pa cu i to da slikam....

a i nije nesh'
Duane wrote:a i nije nesh'

Gitara: Fender Stratocaster Japanac (Extra ocuvana gitara
)
Pojacalo:Fender Frontmen 25r sa Celestion zvucnikom
A sto se tice pedala tu sam siromasan.Big Muff. . .

Pojacalo:Fender Frontmen 25r sa Celestion zvucnikom
A sto se tice pedala tu sam siromasan.Big Muff. . .
Dakle
Yamaha pacifica 112 ok sluzi me nikakvih zamerki na nju al na mitros vezano za popravku imam velikih zamerki!

Ovo je neka klasicna gitara pojma nemam koja je al znam da ima izmedju 35-45 godina!

Montana akusticna!prosla je sito i reseto lomio sam joj vrat i popravljao i sve i svasta prosla!Nije bas u nekom svirnom stanju al ono moze da posluzi za neke kratke progresije

od skora i behringer gdi21!za njega imam samo reci hvale nevezano sa moj problem sa adapterom!

I na kraju "pojacalo"
Salim se software amplitube bez koga nebi mogao svirati

Yamaha pacifica 112 ok sluzi me nikakvih zamerki na nju al na mitros vezano za popravku imam velikih zamerki!

Ovo je neka klasicna gitara pojma nemam koja je al znam da ima izmedju 35-45 godina!

Montana akusticna!prosla je sito i reseto lomio sam joj vrat i popravljao i sve i svasta prosla!Nije bas u nekom svirnom stanju al ono moze da posluzi za neke kratke progresije

od skora i behringer gdi21!za njega imam samo reci hvale nevezano sa moj problem sa adapterom!

I na kraju "pojacalo"

Evo da i ja stavim neke fotke!

- sirac-šunka
- vragolan
Jako mi se dopada ovaj Slammer, a cini mi se nesto i da je poprilicno jeftin.
Samo ne znam sta vam je sa tim plavim gitarama?
I onaj moj bass je plav, a vise bih voleo da je neka drugsha boja, ali navikao sam se, sta da se radi...
Samo ne znam sta vam je sa tim plavim gitarama?

I onaj moj bass je plav, a vise bih voleo da je neka drugsha boja, ali navikao sam se, sta da se radi...
moj drug ima takvog slamera samo crvene boje, i u njemu su neki dimarzio magneti(fabricki, ne znam dal je licenced by DM ili original) i zvuk je ... 

- sirac-šunka
- vragolan
Koliko kosta kod vas?
Ja sam ovde nasao neku cenu 19.000 RSD to je oko 200 EUR, ali pretpostavljam da negde moze da se nadje i malkice jeftinije.
Ja sam ovde nasao neku cenu 19.000 RSD to je oko 200 EUR, ali pretpostavljam da negde moze da se nadje i malkice jeftinije.