https://soundcloud.com/user207933035/klasicna-orah
Akustara ispocetka
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Akustara ispocetka
Gotova je klasicna gitara, zasad samo dve slike. bice za koji dan jos koja
I snimak

Spoiler:
Hvala puno. Evo jos malo slika.

Spoiler:
Da se opet pohvalim...

Spoiler:
- Dersu Uzala
Looks good...how does it smoke?
svaka čast Jurišin.
Pošto se i sam bavim tu i tamo drvetom (nevezano za instrumente) samo sam poželeo da vidim ona tri šrafića malo "upuštena" u onu "zvonce" pločicu koja prerkiva truss rod. Da im ne vire glave . (a možda je i do slike..)
Istina, tanko je drvo, ali mislim da bi moglo da se izvede.
Ili da se stave neki šrafići sa nekom malo više fancy glavom, približno u boji drveta.
Lep stalak takođe.
Pošto se i sam bavim tu i tamo drvetom (nevezano za instrumente) samo sam poželeo da vidim ona tri šrafića malo "upuštena" u onu "zvonce" pločicu koja prerkiva truss rod. Da im ne vire glave . (a možda je i do slike..)
Istina, tanko je drvo, ali mislim da bi moglo da se izvede.
Ili da se stave neki šrafići sa nekom malo više fancy glavom, približno u boji drveta.
Lep stalak takođe.
Hvala Komilkomil wrote:bravo!
It smoke really nasty...Dersu Uzala wrote:Looks good...how does it smoke?
Nisam se jos puno druzio sa gitarom, doduse nisam bas ni merodavan da procenim... Zadovoljan sam zvukom, dobio sam sta sam i ocekivao. Odlicna je za soliranje, ostra je poprilicno, mislim i za strumming je odlicna, ima lep balans i podjednako se cuju i basevi i visoki ali cini mi se da joj je bolja strana i da ce se bolje pokazati na soliranju. Sam raspored i dimenzije(debljine) gredica su mi govorile da je za ritam gitaru ipak Martin nekako "bolji".
Overdrive, hvala. U pravu si sto se tice srafica, viri im glava. Video sam to jos juce kad sam sredjivao slike i resio sam "problem" ali mrzelo me ponovo da namestam svetlo i ambijent da bi slikao. Stalak je, takodje, handmade, nista posebno, sklepan za dva dana sa sve farbanjem za potrebe slikanja.
Svaka čast!jecaisale wrote:
Overdrive, hvala. U pravu si sto se tice srafica, viri im glava. Video sam to jos juce kad sam sredjivao slike i resio sam "problem" ali mrzelo me ponovo da namestam svetlo i ambijent da bi slikao. Stalak je, takodje, handmade, nista posebno, sklepan za dva dana sa sve farbanjem za potrebe slikanja.
D znaš da sam danas razmišljao gde može da se nađe nekih šrafića u npr braon boji sa nekom lepom glavom, pa da ti javnem, ali pošto si već rešio onda još bolje
Slobodno daj info. Svaka informacija dobro dodje.
hoću, čim spazim nešto fino odmah javljam ovde ili na FB 
Svaka nova gitara sve lepša i lepša, svaka čast 
Hvala Nikola. 
Nedavno zavrsen Dreadnought gitara sa cut-om i ozvukom.
Spoiler: