Doolio wrote:kontam da ovde vise treba graficki dizajner nego li ilustrator, pogotovo traditional/corel painter style poput mene:) al ako mi nesto sine, svakako cu naskrabati, u svakom slucaju, treba da mi stigne tabla u skorijoj buducnosti.
a prvi moj predlog mogu da dam i bez crtanja:) crna majica sa ovim MF logom na levoj/desnoj sidzi, gde obicno stoji logo proizvodjaca. naravno, ne vece od pet santima u duzinu. minimalizam par ekselans!:)
M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
- sirac-šunka
- vragolan
Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
Pa ja kapiram da je poželjno i jedno i drugo, razni ljudi, razne ćudi, različiti ukusi... Svakako su minimalistička rešenja uvek najelegantnija, ali kapiram da ako neko već hoće da ima "šarene" majce, verovatno želi još nešto više od "markice" proizvođača. Šta znam, ja ne volim ni taj znak proizvođača, uvek klot, u jednoj boji i ćao, nikad nisam nosio majce sa sličicama. Ali ono, kad se već potegla ova priča, treba razmotriti što više opcija.
Ja sam baš za te Corel Painter varijante i imao tebe u vidu, to može na majci da izgleda jako dobro ako se nađe firma koja će to lepo da uradi. Ja sam uglavnom za vektorske ilustracije, za to sam siguran da će dobro da izađe u štampi, praktično je za upotrebu, može da se radi i kao sito, i kao nalepnica, ima milion primena. A uglavnom to i radim, pa eto...
BTW, sada na onom stock sajtu možeš da konkurišeš i sa rasterskim ilustracijama, pa pogledaj šta i kako... Izvinjavam se za offtopic.
Ja sam baš za te Corel Painter varijante i imao tebe u vidu, to može na majci da izgleda jako dobro ako se nađe firma koja će to lepo da uradi. Ja sam uglavnom za vektorske ilustracije, za to sam siguran da će dobro da izađe u štampi, praktično je za upotrebu, može da se radi i kao sito, i kao nalepnica, ima milion primena. A uglavnom to i radim, pa eto...
BTW, sada na onom stock sajtu možeš da konkurišeš i sa rasterskim ilustracijama, pa pogledaj šta i kako... Izvinjavam se za offtopic.
Vizio ideja mi se svidja, zato sto bi i admini dobili koji dinar nasushni
Ja imam njihovu RATM majicu, koja je vrhunski odradjena, fora je ja mislim u tome, da ako je mnogo boja onda rade neki sito (ili preslikace). A za 'jednostavnije' (vektorske?) motive ide ona flex/flok folija (tako se nesto zove) sto se oseti pod rukom. Moj rage je takav i savrsen je
Motiv je ovakav, ali crna majica, crvena pesnica i bela slova.

kool idea!
samo neznam da li je vizioshop good idea... vidjeo sam majcu od druga, narucio preko njih, nisam video ruzniju i mutniju majicu..... al ozbijlno sto KOD kaze, mutna! bas mutna... ja kapiram da je to zbog lose slike, al ono... u never know
samo neznam da li je vizioshop good idea... vidjeo sam majcu od druga, narucio preko njih, nisam video ruzniju i mutniju majicu..... al ozbijlno sto KOD kaze, mutna! bas mutna... ja kapiram da je to zbog lose slike, al ono... u never know
Moze i od mene
Samo bih da predlozim da ne budu samo crne majice, nego i neke drugih boja.
//EDIT
za viziosop. Mutno 
//EDIT
da, malo sam razmislio i skontao da po forumu ima i lavish-sareno-hipi-mejdenoliko nastrojenih likova, pa bi njima fino pasovalo nesto iz pejnteraKristijan wrote:Pa ja kapiram da je poželjno i jedno i drugo, razni ljudi, razne ćudi, različiti ukusi... Svakako su minimalistička rešenja uvek najelegantnija, ali kapiram da ako neko već hoće da ima "šarene" majce, verovatno želi još nešto više od "markice" proizvođača. Šta znam, ja ne volim ni taj znak proizvođača, uvek klot, u jednoj boji i ćao, nikad nisam nosio majce sa sličicama. Ali ono, kad se već potegla ova priča, treba razmotriti što više opcija.
ovo za sajt je sjajna vest, samo mi reci opet adresu (mos na PM), posto ima gomila stock sajtova.
apsolutno podrzavam
MilF rules 
може да биде и тамно сива са нанџарастим логом? 
таман да се слаже са лејаутом
таман да се слаже са лејаутом
los je tajming za majce
oktobar je,ide zima
oktobar je,ide zima
ja majce nosim 12 meseci u godini..mislim,neces non stop da budes u duksu ili dzemperu 
treba ti za teretanu...muki17 wrote:ja majce nosim 12 meseci u godini
sl0e wrote:treba ti za teretanu...muki17 wrote:ja majce nosim 12 meseci u godini![]()
- mislim_stvarno
ja sam za... pogotovo za nesto vise od sitnog loga...
MF is something to be proud of...

MF is something to be proud of...
- KnightOfDoom
- Site Admin
Ako imate neke predloge za dizajn sem ove MF elipse roknite ovde sliku. Moze cak i rasterski da bude, nekako ce se vec iztrejsovati.
@ stanko
Pazi, tebe je usralo sa RATM
Verovatno zato sto je crno. Koliko sam ja izvalio oni rade sa necim sto je kao stampac za papir. Nije klasicni preslikac, a nije ni sito. Flok ili flex tek nema sanse da bude. Imam majice koje su radjene (mislim) flok tehnikom i to je 100 puta bolje od ovog njihovog. Sve sto sam radio kod njih je u jednoj boji i sve je ispalo lose. Osim Death loga koji je zut i ima crni okvir pa je ispao ok. Mislim... kad su uspeli belu boju da sjebu....
A evo javljaju jos neki da je mutno, znaci nisam ja lud (toliko)
I pitanje za ciru a i ostale: Jel radio neko majice kod http://www.majice.ikstrim.net ?
Ovako nekako bi bilo sa ovim logom (ne mora da bude crno).

@ stanko
Pazi, tebe je usralo sa RATM
A evo javljaju jos neki da je mutno, znaci nisam ja lud (toliko)
I pitanje za ciru a i ostale: Jel radio neko majice kod http://www.majice.ikstrim.net ?
Ovako nekako bi bilo sa ovim logom (ne mora da bude crno).

meni se vise svidjaju sa natpisom...znaci bilo koje od ove 2..super su..bas ovakve.