Life is toO short.
ili si mozda mislio
Wife is to showt?
Peavey Bandit 112 100w
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- mislim_stvarno
-
Re: Peavey Bandit 112 100w
ne mislio sam onako kako si ti rekao "too", brzinksa greska.mislim_stvarno wrote:Life is toO short.
ili si mozda mislio
Wife is to showt?

Ko radi taj i greši 

-
ziwa istinassmc wrote:Ko radi taj i greši

Peavey Bandit 112 je super pojacalo. Ja ga imam vec dugo, ovu dvojku. Samo ne bih ga ja tako olako nazivao 100W jer brate, on ima 75W i kapak.
To je kao sa dodatnim kabinetom full snaga 100W, al yaboravi nema nista od toga.
Realno, preko 6 vec dobija nezeljna izpblicenja zavisi od ostalih postavki.
Na njemu moyes da sviras bilo koji muzicki stil, jazz, blues, rock i to i 70-ih i 2000ih. Ne moze bas da zamjeni full stackove al onaj modern mod na lead kanalu ce da ti oboju gitaru slaze te kako je ton velik i masan.
Savrseno pojaalo za probe i klupske manje svirke.
Ima jos problem sto se ne pravi i sumnjan da ces ga igdje novog naci da se kupi. Odavno se vec ne pravi. Ima novi model, naravno losiji.
To je kao sa dodatnim kabinetom full snaga 100W, al yaboravi nema nista od toga.
Realno, preko 6 vec dobija nezeljna izpblicenja zavisi od ostalih postavki.
Na njemu moyes da sviras bilo koji muzicki stil, jazz, blues, rock i to i 70-ih i 2000ih. Ne moze bas da zamjeni full stackove al onaj modern mod na lead kanalu ce da ti oboju gitaru slaze te kako je ton velik i masan.
Savrseno pojaalo za probe i klupske manje svirke.
Ima jos problem sto se ne pravi i sumnjan da ces ga igdje novog naci da se kupi. Odavno se vec ne pravi. Ima novi model, naravno losiji.

Da li je neko pravio footswitch za ovo pojačalo? Pošto se isti ne dobija uz njega.
Gledao sam neke šeme po netu i koliko sam shvatio to je to za većinu pojačala,
ali zanima me da li je neko konkretno probao?
I još jedna stvar, koja je funkcija drugog prekidača? Kapiram da prvi menja kanal,
a drugi da li uključuje onaj boost, reverb ili effect loop? U pitanju je novi bandit.
Marshalov switch ne radi ništa, samo se pali lampica na njemu, ali
nikakva druga promena se ne dešava. Možda i nisam primetio, davno je bilo.
Gledao sam neke šeme po netu i koliko sam shvatio to je to za većinu pojačala,
ali zanima me da li je neko konkretno probao?
I još jedna stvar, koja je funkcija drugog prekidača? Kapiram da prvi menja kanal,
a drugi da li uključuje onaj boost, reverb ili effect loop? U pitanju je novi bandit.
Marshalov switch ne radi ništa, samo se pali lampica na njemu, ali
nikakva druga promena se ne dešava. Možda i nisam primetio, davno je bilo.