@Solomon, koja je ova pedala na slici?
@Svi ostali, akosam vas dobro shvatio Harley Benton je bolji izbor od Behringer-a,bar što se ovih Boss kopija tiče?
Harley Benton
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- sirac-šunka
- vragolan
Re: Harley Benton
Ma to mu je neka pedala za bas, pusti ga...Blingo wrote:@Solomon, koja je ova pedala na slici?
Bilo bi tako, da je HB bar petinu rasprostranjen i prisutan na domaćem tržištu kao što je Behringer.@Svi ostali, akosam vas dobro shvatio Harley Benton je bolji izbor od Behringer-a,bar što se ovih Boss kopija tiče?
sirac-šunka wrote:Ma to mu je neka pedala za bas, pusti ga...Blingo wrote:@Solomon, koja je ova pedala na slici?

HB limiter/enchancer kopija Boss-a LMB-3
Da... To stoji...sirac-šunka wrote:ilo bi tako, da je HB bar petinu rasprostranjen i prisutan na domaćem tržištu kao što je Behringer.

E, a jel njima kućište ABS, isto kako i kod Behringera, ili je metalno? Nikada nisam u živo video ni jednu HB pedalu, pa zato pitam...
neka je vrsta metala 

GUS metal!!!
Eh, ja sam drzao Soft distortion (u Mustang u Nish. oko 3500 din je bila) i mogu da kazem da je pedala ozbiljna.. u smislu izgleda, dizajna i utiska... cak sam je i probao, vrrrlo korektna pedala.. radi ono sta joj je namena (meka distorzija, ono DS1 type..) EQ reaguje lepo, precizno i primetno.. eh sad.. kako bi sve to bilo u bend varijanti. ne zna.
a duzi rad.. tj. kako se ponasa, to ce vlasnici..
Eh, ja sam drzao Soft distortion (u Mustang u Nish. oko 3500 din je bila) i mogu da kazem da je pedala ozbiljna.. u smislu izgleda, dizajna i utiska... cak sam je i probao, vrrrlo korektna pedala.. radi ono sta joj je namena (meka distorzija, ono DS1 type..) EQ reaguje lepo, precizno i primetno.. eh sad.. kako bi sve to bilo u bend varijanti. ne zna.
a duzi rad.. tj. kako se ponasa, to ce vlasnici..
- sirac-šunka
- vragolan
Jest u Mustangu može da zaluta tako nešto, a ako ne zaluta mož da se naruči.
To smo i planirali, ja i neko od mojih drugara da jednom i uradimo, naručimo konačno par HB pedala... Ali! Uvek se desi isti scenario, kad na onu cenu sa NemEčkog Thomann-a dodaš Mustangovu maržu, dobiješ cenu po kojoj gotovo u svakom momentu možeš istu pedalu (samo Boss-ovu) da pazariš na oglasima...
To smo i planirali, ja i neko od mojih drugara da jednom i uradimo, naručimo konačno par HB pedala... Ali! Uvek se desi isti scenario, kad na onu cenu sa NemEčkog Thomann-a dodaš Mustangovu maržu, dobiješ cenu po kojoj gotovo u svakom momentu možeš istu pedalu (samo Boss-ovu) da pazariš na oglasima...

Ja i pax smo pazarili HB powerplant, napajanje pre jedno mesec dana

I izgleda fino uradjeno, suma jako malo, sasvim sam zadovoljan so far
mada ne koristim ga dovoljno dugo...
Sutra cu ga i drugaru za svirku da pozajmim

I izgleda fino uradjeno, suma jako malo, sasvim sam zadovoljan so far

Sutra cu ga i drugaru za svirku da pozajmim