Pocetnik El gitara koja
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Pocetnik El gitara koja
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/779 ... T-200-3TS/
Valja li ovo?
Milsim hocu samo prisotjan zvuk nista vise.
Valja li ovo?
Milsim hocu samo prisotjan zvuk nista vise.
- rockozaurus
Opet pocinjemo iz pocetka!Sve u tom cenovom dijapazonu je manje-vise isto,nema tu velikog zajeba.Al opet za te pare mozes da izvuces za nijansu bolje ako potrazis nesto polovno(ima dosta novih gitara koje se prodaju kao polovnjaci). 

Onda nista ako su ovo sve krsevi boje da gledam nesto skuplje sa Floydom.rockozaurus wrote:Opet pocinjemo iz pocetka!Sve u tom cenovom dijapazonu je manje-vise isto,nema tu velikog zajeba.Al opet za te pare mozes da izvuces za nijansu bolje ako potrazis nesto polovno(ima dosta novih gitara koje se prodaju kao polovnjaci).
malo sam se raspitiovao te jeftine giotare nemaju Floyd koji ce drzati stim.
Tremalo bez floyda ispada da ne valja.
Ako sam ja shvatio ako koristis tremalo a nema floyd mehanizma stim popusta. MIlism jedino ako nesto nisam lupio.
Mislim pocetnik sam pa.......
- rockozaurus
Brate,lupio si samo tako!S obzirom da si bio djak kod Tocka
ne verujem da vam on nije objasnio neke stvari a vezano za konstrukciju el.gitare!?Ili ti nas ovde malo zekis,a!?

Koliko sam skontao sa foruma, te sa floydom nemoj ni uzimati ako ne gledas nesto skuplje. Pogledaj na KP, Limundu sta se nudi, sigurno ces naci nesto bolje nego novo u tom cenovnom rangu.
Ne reče koji ti je budžet? Mogao bi da nabodeš na oglasima gitaru koja će ti biti dobra i na duže staze pod uslovom da znaš šta ti treba. Nema se para, mnoge dobre gitare tavore po oglasima i na kraju otići će ispod cene bar neka od njih
Ne zezam nikoga hteo sam samo savet da ne bacimpare na neko djubre, hteo malo da sviruckam.rockozaurus wrote:Brate,lupio si samo tako!S obzirom da si bio djak kod Tockane verujem da vam on nije objasnio neke stvari a vezano za konstrukciju el.gitare!?Ili ti nas ovde malo zekis,a!?
Imao sam 6-7 godima care, jedva de secam sebe iz tog vremena.
Vratimo se nazad na pocetak, kopije stratova - floyd ti ne treba, te kopije stratova imaju los tremolo koji ti takodje kao pocetniku ne treba, sviraces sasvim dobro i bez njega. Rucka za tremolo u torbu, i zaboravis na to dok ne kupis bas neku daleko kvalitetniju gitaru.
http://www.kupujemprodajem.com/gitara-j ... _id=588428parker wrote:Ne reče koji ti je budžet? Mogao bi da nabodeš na oglasima gitaru koja će ti biti dobra i na duže staze pod uslovom da znaš šta ti treba. Nema se para, mnoge dobre gitare tavore po oglasima i na kraju otići će ispod cene bar neka od njih
A ovo?
Kupuj.
Cek da ne bude zabune za ovu kazessl0e wrote:Kupuj.
http://www.kupujemprodajem.com/gitara-j ... _id=588428
Od tog lika neces dobiti gitaru za manje nego sto pise. Idi sa nekim ko se bas razume kod njega i proveri. Ima dobre komade, ali i lose (bar je imao), a pravi je trgovac.vuk125 wrote:Cek da ne bude zabune za ovu kazessl0e wrote:Kupuj.

Ma nemam ja zivce za cenkanje, naravnno ne bih isao sam poveo bih druga sa sobom koji je hobi gitarista.SonicX wrote:Od tog lika neces dobiti gitaru za manje nego sto pise. Idi sa nekim ko se bas razume kod njega i proveri. Ima dobre komade, ali i lose (bar je imao), a pravi je trgovac.vuk125 wrote:Cek da ne bude zabune za ovu kazessl0e wrote:Kupuj.
Mislim da mnogo filosofirate. U cenovnom rangu do 200-220 evra sve gitare su mnooooogo slicne po kvalitetu da je razlika skoro pa neprimetna... mozda bolji magneti, ali finis bljak.. bolji finis ali je sklapana u kini.. jebga... nema idealno...
Eto ovde je nekoliko puta pisano o roosterima... ja opet kazem.. umesto Yamahe pacifike.. uzmi Focus by Kramer.. S211
Ja imam S111 i mogu da kazem da je gitara za te pare i vise nego odlicna.. ako nije bolja, u rangu je te iste pacifike.. bulleta.. i sl.. a kosta oko 10000 dinara.. taman da ti ostane za .... npr laneya na popustu ili aster G25... ili slicno samim tim ces imati i pojacalo i gitaru i da sviras... A imas i career... ma ima tusta i tma gitara DO 15000 sasvim ok za pocetnika.
Opet, malkice je "preuvelicana" ideja da je floyd na jeftinijim gitarama krs. OK, nije zlata vredan, ali opet.. uz malkice podesavanja to moze da radi zadovoljavajuce i regularno...
Kad izgustira neko te jeftine modele znace i sta da juri i sta mu treba i sta mu lezi... manite sad filozofiju... ovo je best buy... best buy ne postoji... mislim ispod 400-500 evra...
BTW, probao sam te behringer gitare... opet nista ni losije ni bolje od gitara u TOM cenovnom rangu... plus iuz te gitare se dobija neki ultra LE guitar rig... a i to mozwe da bude dovoljno...
my toughts & 2 cents...
Eto ovde je nekoliko puta pisano o roosterima... ja opet kazem.. umesto Yamahe pacifike.. uzmi Focus by Kramer.. S211
Ja imam S111 i mogu da kazem da je gitara za te pare i vise nego odlicna.. ako nije bolja, u rangu je te iste pacifike.. bulleta.. i sl.. a kosta oko 10000 dinara.. taman da ti ostane za .... npr laneya na popustu ili aster G25... ili slicno samim tim ces imati i pojacalo i gitaru i da sviras... A imas i career... ma ima tusta i tma gitara DO 15000 sasvim ok za pocetnika.
Opet, malkice je "preuvelicana" ideja da je floyd na jeftinijim gitarama krs. OK, nije zlata vredan, ali opet.. uz malkice podesavanja to moze da radi zadovoljavajuce i regularno...
Kad izgustira neko te jeftine modele znace i sta da juri i sta mu treba i sta mu lezi... manite sad filozofiju... ovo je best buy... best buy ne postoji... mislim ispod 400-500 evra...
BTW, probao sam te behringer gitare... opet nista ni losije ni bolje od gitara u TOM cenovnom rangu... plus iuz te gitare se dobija neki ultra LE guitar rig... a i to mozwe da bude dovoljno...
my toughts & 2 cents...
Dobro i gde ja da nadjem tog Kramera, daj neke linkove radnji gde to ima da se kupi ili pak oglasa gde si video ove naprojane modele.dejankuki wrote:Mislim da mnogo filosofirate. U cenovnom rangu do 200-220 evra sve gitare su mnooooogo slicne po kvalitetu da je razlika skoro pa neprimetna... mozda bolji magneti, ali finis bljak.. bolji finis ali je sklapana u kini.. jebga... nema idealno...
my toughts & 2 cents...