I da, najtezhe je namestiti zvuk sa dve gitare koje obe imaju i distorzirane delove. A ako u bendu postoje i klavijature...pishi propalo.
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Немој да ми замериш, али мени звучи као да си само свирао са болидима гитаристима, и још да се ниси против тога бунио. Нема сврхе сада да кукаш, то си све сам закувао, односно био си саучесник. Наравно да чланови бенда треба отворено да кажу једни другима шта мисле о одређеним аспектима музицирања, то је једини начин да се ради у бенду. И наравно да постоје песме у којима се никако слеп и по не уклапа, и не видим зашто је теби проблем када ти то неко саопшти. А ово терање ината боље да не коментаришем.DJ_MY_SOUL wrote:Ja nijednom gitaristi nikada nisam rekao nemoj da se hvatas za floyd, ugasi distorziju dok ovaj peva, ne svidja mi se zvuk te pedale, sviraj malo ritmicki tacnije, solo ti je nikakav. A oni non stop uzimaju za pravo da dobacuju basisti : sviraj jednostavnije, nemoj tu slap kao ne uklapa se u pesmu, ali zato se chorus pedala uklapa svuda, tapping se ne uklapa u ovu pesmu, pa te svaki gitarista gleda ispod oka tipa kao pfff kao tu igracku mogu i ja da sviram pa me ubedjuje kako treba da sviram neku njegovu 10-u bass liniju koja nema veze sa bassom i zvuci kao da ju je gitarista smislio. E ali zato sam ja lepo u inat svim gitaristima koje znam, vise posvetio sada elektricnoj gitari i poceo zaludjivanjem sa onim shredingom i cudima videcemo sta ce da ispadne
Probaj iskombinovati neki slep shreding, za najbolje rezultate.DJ_MY_SOUL wrote: E ali zato sam ja lepo u inat svim gitaristima koje znam, vise posvetio sada elektricnoj gitari i poceo zaludjivanjem sa onim shredingom i cudima videcemo sta ce da ispadne
ssmc wrote:Ja se rado setim jam session-a
Superhik wrote:Svaki prosječan bend je otprilike kao jedna studentska soba. Tu nema teorije da se svi slože. Koliko god da su dvojica-trojica demokratični uvijek je tu i "crnogorac-ilegalac" koga boli pedu za čišćenje, namještanje kreveta i pravilo da se ne piša u lavabo i uzimaju tuđe stvari iz ormara.
Kill surf city wrote:Probaj iskombinovati neki slep shreding, za najbolje rezultate.DJ_MY_SOUL wrote: E ali zato sam ja lepo u inat svim gitaristima koje znam, vise posvetio sada elektricnoj gitari i poceo zaludjivanjem sa onim shredingom i cudima videcemo sta ce da ispadne
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest