Evo još par predloga...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Matori, ti mora da si guglo olimpikuajt a ono izaslo ovo. Ka tastrofa. Ovo bre ho spital white. Bas si me sad izbedacio. Nista zato, imam dobar uiski. Skocki.NikolaNis wrote:![]()
Što je najgđe, taj Blackmoore sa quarter pound-ovima i jeste valjda neki Oly White, po kataloguDersu Uzala wrote: E, zamis'i da dobijes tako jedno 100 komada, samo te farbe, a ti lepo narucio satin olypmic white finish da prostis. Koreja je cudo.
Da, to je meni recimo uber tezga stajlingguv'nor wrote:Zamolio bih te samo jedno, NIKAKO, NI U JEDNOJ KOMBINACIJI, ne stavljaj ovaj beli pearloid za koji si toliko zapeo, meni je to apsolutni fail...
Etta boy.guv'nor wrote: Što je najgđe, taj Blackmoore sa quarter pound-ovima i jeste valjda neki Oly White, po katalogu, ali je ispao...
![]()
A to ti je ono...cekaj dok napunis 36 godina, mozes da si priustis i absint i cure i gitare, mozda ne bas tim redom.Cortex wrote:hehe a jbg sad, onda je svaka Gretsch gitara tezgaroshka...ako neko preteruje i ima kitch modele onda su to oni...
a de znam, svakako da bih mogao kintu za refinish i da ulozhim u neshto drugo. iskreno ovaj tortoise pickguard bih pre zadrzhao nego stavio beli, jedino mi ide ta pearloid varijanta al kad toliko izaziva gadjenje kod ljudi onda nekamada mi je i to opcija, da totalno unishtim gitaru kolichinom kitcheraja, to je stvarno distressed pristup, brate naruzhish je totalno i onda ne razmishljash vishe, samo svirash. kad pogledam kakve su neke koje svira npr nash omiljeni rig rundown hero nels cline, onda stvarno...
Ma jok, ne radi se o tome.Cortex wrote:hehe a jbg sad, onda je svaka Gretsch gitara tezgaroshka...
Ne izgleda tezgaroški na greču ali mi izgleda na stratu.Cortex wrote:hehe a jbg sad, onda je svaka Gretsch gitara tezgaroshka...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest