Guitar rig 3
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
Re: Guitar rig 3
pa daj preset , sta ce mi skrinsot?
- goodlikesweeper
Kako bih mogao da "spojim" guitar rig 3 sa programom za snimanje,u mom slucaju Guitar Tracks Pro 3 ?Dok sam imao GR2 ,nemam pojma sta sam radio,instalirao nesto valjda,sve u svemu tek kasnije sam primetio da kad hocu da ubacim na neku traku efekte,na listi se pojavi i GR2.I onda otvorim ga preko tog menija,podesim preset i snimam.E sad,posle nekog vremena,i poprilicnog broja reinstalacija windows-a,hteo bih da namestim to samo ovoga puta sa GR3.Zna li neko kako bih to mogao uraditi?U vise navrata sam pokusao da proguglam resenje i nisam nista uspeo naci...
- KnightOfDoom
- Site Admin
Koliko kontam ne pojavljuje ti se medju vst-ovima? Koliko se secam GTP3 ima slican fazon kao Sonar (ipak je ista firma u pitanju) pogledaj ovaj link http://muzicki-forum.com/forum/viewtopi ... =26&t=1158 Vec na prvoj slici imas objasnjenje... da ne pisem sad sve ponovo.
- goodlikesweeper
Edit:Ma nebitno,ladno sam uspeo namestiti!Ne da me usr***...ispade da je bio vsti menadzer u install folderu,i ja mu dodam folder u kom je GR instaliran i to je to...
Sve u svemu,hvala za pomoc admine!
Kako mi ovo nije palo na pamet pre 10 minuta...

Sve u svemu,hvala za pomoc admine!

Kako mi ovo nije palo na pamet pre 10 minuta...

- KnightOfDoom
- Site Admin
Da razumem te, GTP3 nema pojma gde ti se nalazi GR2
... Davno sam koristio guitar tracks pa se ne secam tacno gde je to podesavanje...mislio sam da je isto kao u Sonaru.
Sta znam, mozes da "kupis" sonar, tu nije problem da ti objasnim bilo sta... Mozes da probas Kristal ili audacity , oba teraju vst-e ali ne znam da li GR3 radi.... posto neki vst-ovi nece da rade...
A najbolje je da uzmes fakin' uputstvo , ides na search i trazis vst, folder, bla, bla (pogotovu ovo bla, bla
)
EDIT////
JAOOOOOO DAAAAA.. .jbt.... daaa
Sto je najgore i u Sonaru ima Plugin Manager ali ga fala bogu ne koristim jer moze "direktno iz programa" ... dobro resio si problem 
I sad ovo gore sto sam pisao nema smisla jer si ti tvoje obrisao

Sta znam, mozes da "kupis" sonar, tu nije problem da ti objasnim bilo sta... Mozes da probas Kristal ili audacity , oba teraju vst-e ali ne znam da li GR3 radi.... posto neki vst-ovi nece da rade...
A najbolje je da uzmes fakin' uputstvo , ides na search i trazis vst, folder, bla, bla (pogotovu ovo bla, bla

EDIT////
JAOOOOOO DAAAAA.. .jbt.... daaa

I sad ovo gore sto sam pisao nema smisla jer si ti tvoje obrisao

- goodlikesweeper
Da,i to u zadnjem casu!Da nije bilo ovoga morao bih da trazim 'bla bla' u uputsvu koje nemam.....uf,to bi bilo zajebano....dobro resio si problem

Ovaaaj, imam jedno pitanje... ne mogu da skontam koje je ono pojačalo Ultrasonic? Najviše me podseća na Laney, al ne bi rekao da je to to.... ili možda Peavey... 

Sa sajta http://emusician.com/dsp/native_instruments_guitarrig3/Bodomovac wrote:Ovaaaj, imam jedno pitanje... ne mogu da skontam koje je ono pojačalo Ultrasonic? Najviše me podseća na Laney, al ne bi rekao da je to to.... ili možda Peavey...
Ultrasonic emulates the Bogner Überschall, an exotic and highly aggressive-sounding heavy-metal amp. The real amp has separate clean and high-gain channels, but the Guitar Rig 3 (GR3) model conserves screen real estate by providing an onscreen toggle to select between the two. The Clean channel sounds great and is an excellent starting point for inserting one of GR3's many distortion effects. The Overdrive channel will take you to instant übersonic metal heaven (or hell, as you may prefer). It is a deliciously silky, hard-driving metal sound with tons of low-end chunk. From Sabbath to Slayer, you're in the zone.
Auf, sva sreća pa je to jaako jeftino.
A taman sam se ponadao da je neka leva marka pa da pazarim neki sličan combo, a kad ono...
Anyway, hvala za info... znaću šta treba da vijam za jedno 50 godina...

Nema na cemuBodomovac wrote:Auf, sva sreća pa je to jaako jeftino.A taman sam se ponadao da je neka leva marka pa da pazarim neki sličan combo, a kad ono...

Ili da cekas da to Behringer 'overi'

To bi bilo jako lepo, mada mislim da neće, pošto su se oni uhvatili za Mesa Boogie...yu_raider wrote:Nema na cemuBodomovac wrote:Auf, sva sreća pa je to jaako jeftino.A taman sam se ponadao da je neka leva marka pa da pazarim neki sličan combo, a kad ono...
Ili da cekas da to Behringer 'overi'...
http://dl.free.fr/mdnYboFGD/clip0507.avi
1,5mb
evo ovo je original preset Ramsteina pa ako vas ne mrzi podesite parametre,valjda se isplati
1,5mb
evo ovo je original preset Ramsteina pa ako vas ne mrzi podesite parametre,valjda se isplati
auu odakle si skinuo ovo? jel postoji samo preset fajl? Ja namestio kako je pokazao i zvuchi.. onako.. ali fora je shto postoji josh gomila nekih parametara chije vrednosti nije pokazao, a u nekim delovima se ne vidi uopshte koja je vrednost nego morash od oka da procenjujesh..