Transparentni(ji) Overdrajv - Boss BD2 ?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Transparentni(ji) Overdrajv - Boss BD2 ?
ako smem da se umesham, pod pojmom transparentan se pored headrooma i prirodnosti, moze misliti i na sto manju kompresiju, sto manje iskompresovano 

Re: Transparentni(ji) Overdrajv - Boss BD2 ?
Da, hteo sam posle postovanja da ubacim i to, ali ko zna dokle bih otišao i gde bih se sve zapetlj'o, kasno/rano bilo.
U trenutku postavljanja teme sam imao u glavi nešto slično onom FET klipingu, samo ne toliko hladno, oštro...
Sve u svemu rešena stvar, hvala svima koji su pokušali nešto da predlože i izvinjavam se istima što nisam odgovarao posle neke 3. strane, ali me je ona standardna rasprava, neizbežna na skoro svakoj temi, toliko smorila da sam potpuno izgubio bilo kakvu želju za postovanjem.

U trenutku postavljanja teme sam imao u glavi nešto slično onom FET klipingu, samo ne toliko hladno, oštro...

Sve u svemu rešena stvar, hvala svima koji su pokušali nešto da predlože i izvinjavam se istima što nisam odgovarao posle neke 3. strane, ali me je ona standardna rasprava, neizbežna na skoro svakoj temi, toliko smorila da sam potpuno izgubio bilo kakvu želju za postovanjem.