Minijatura
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Minijatura

Elem, u nedostatku zelje da kucam babnjeve i uklapam lupove, dohvatio sam se danas jedne starije numere i malo je modovao ™.

Etno-blues-fusion za pobjedu™!
Kolega, ako dozvolite, ovo je jedna prilično zjbna opsesivno kompulzivna bluz tema, opisao bih alegorično kao "Robert Fripp meets Radomir Mihajlović Točak in a SRV's house" 

Ma sve si ti to poređao fino, nemam tu zamerke... Nego generalno imam probleme sa svim tim etno fuzijama.
@Gagi, fala, dobar opis.
@Kris, ja te potpuno razumem, ni ja (uglavnom) ne volim etno fuzije, Trkulje mi... no, zanimljivo mi je da ih sam radim.

@Kris, ja te potpuno razumem, ni ja (uglavnom) ne volim etno fuzije, Trkulje mi... no, zanimljivo mi je da ih sam radim.

Elem... dugo nisam nista snimijo... I juce me cimne jedan stari saradnik, odlican basista inace, i posalje mi pilot babnjeva i basa, te zamoli da turim neke djitrice (davno smo svirili ovu pjesmicu inace)...
Dakle, nije moja kompozicija, ja sam samo izvrsitelj radova na gitari
:
PRELIMINARNI MIX
Babnjevi nisu jos doterani, ali ono... ovo bi bio neki preview... eto.

Dakle, nije moja kompozicija, ja sam samo izvrsitelj radova na gitari

PRELIMINARNI MIX

Ah, povratak u proslosz' je aktuelan... Pjesmica stara 12-13 godina, miminum, iz fusion faze
:
INFUZIJA

INFUZIJA
Kosmopolitski solo je
u Preliminarnom 

O, hvala! I meni se svidja. Autor je hteo neka tradicionalnija resenja, ali jbg...

- Dersu Uzala
Vidju Borislava shredderasinisake wrote:Elem... dugo nisam nista snimijo... I juce me cimne jedan stari saradnik, odlican basista inace, i posalje mi pilot babnjeva i basa, te zamoli da turim neke djitrice (davno smo svirili ovu pjesmicu inace)...
Dakle, nije moja kompozicija, ja sam samo izvrsitelj radova na gitari:
PRELIMINARNI MIX