Pa šta nam onda ostaje, gde više svirati?!sinisake wrote:pa ne kupuje se pojacalo za vedzbu pokuci ili za sviranje u lokalima velicine spajza, majku mu staru...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Pa šta nam onda ostaje, gde više svirati?!sinisake wrote:pa ne kupuje se pojacalo za vedzbu pokuci ili za sviranje u lokalima velicine spajza, majku mu staru...
To bi bilo dojajno - win-win situacija, ali znaš kada će neko od vlasnika da uloži u razglas potreban za tako nešto.MUzzY wrote:Ja bi to sve resio jednom posebnom gluvom sobom u svakom klubu gde se lepo opanje pojacala i ozvuce pa to fino u PA i sve lepo doziras na mixeti... A ne ovako stalno se guramo sa bubnjarem i publikom na 40kvadrata.
pa sta drzava ima sa tim? Krivi su vlasnici lokala koji nece da uloze u opremu i ozvucenje...Jedino da im drzava da neke subvencije!??nebojsak wrote: Evo, opet sam se smoriokakvi smo bednici mi ovde, bem ti državu i sve.
Da, jbt, kao da je vreme stalo. Pa svirao sam to bas pre (skoro) 20 godina... A popularan je i 'domaci pop'. Verujem da znate sta se pod tim podrazumeva. To je gore od cistih narodnjaka, da hebe rak raka!Taj fenomen ex-yu i "sve sto vole mladi pre 20godina" muzika mi je prosto neverovatno!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest