Jbga, matori, nema!xspaceman wrote:covek je trazio da mu se preporuci nesto sto ima kod nas da se nabavi...

ProCo Rat zvuči dojajno, ali on već u svom zvuku ima Maršala plus "nešto", što znači da mu ništa sem klin busta iza ne pije vodu. Da ne spominjem da će mu, možda, bas biti previše labav za ovo što on traži. (Mada obavezno probaj, pedala opasno radi)
Tube Driver-i i sl, rade veoma slično "tjubskrimerilikom JMC-u", ali upravo zbog tih osobina prštavosti (uzrokovanih lampom) ne znam koliko dobro sarađuju sa drugim pedalama (drajvovima i bustovima).
OCD radi ekstra/mega/giga simulaciju otpanjenog pojačala. Na Maršalu kao Maršal, a na Fenderu kao Fender.
Guv'nor odrađuje extra posao, ali nemam nikakvog poverenja u njegov headroom i sposobnost da prima išta ispred sebe. Probaj Trile, ali ja sam uvek držao TS-a iza njega kao neki solo boost. Tebi treba, koliko sam skapirao iz primera gitarista koje si naveo, nešto što će da "goji" sam taj drajv, znači nešto ispred*.
TS, SD, DS, BD i sl ne završavaju nikakav posao koji je opisan u prvom postu, nego služe samo kao nadogradnja osnovnom drajvu.
* - Zbog toga sam spomenuo Dirty Little Secret - Pedala je napravljena da simulira zdravu Marshall platformu na čistom Fenderu, koja će odlično raditi za bilo kakvim drajvovima, distovima i fazevima koje poteraš kroz nju. To je bila zamisao od početka, koja se po mišljenju mnogih korisnika i ostvarila.
A sada imaš i jednog komšiju kod koga možeš da je isprobaš k'o čovek.