Ja ću ponoviti još jednom, ne zato što smatram da je moj predlog naj_____(šta već), već zato što sam ja, igrom slučaja, jedini bubnjar koji se pojavljuje, manje-više, redovno na
jam session-ima, pa bi mi ovakvo rešenje odgovaralo:
Bilo bi dobro ako bismo mogli da uglavimo stalan četvoročasovni termin subotom u, recimo, 13h, tako da i najvećim "spavačima" ne bude rano, i to u dvonedeljnom intervalu. Dakle,
jam bi trajao do 17h, tako da ostatak korisnog vremena u toku dana nije narušen.
Ovako nešto bi i meni odgovaralo s obzirom na to da obaveza imam sve više, a slobodnog vremena sve manje. I još jednom ponavljam, da me neko ne bi pogrešno shvatio:
Ovo govorim isključivo zato što nemate ritam sekciju koja bi mogla da me odmeni (dobro, 'ajde, Cortex i Dr, ali ipak su po "opredeljenju" gitaristi
), i to ne u smislu "adekvatno da me odmeni"
, već NIKAKO - niko drugi od bubnjara ne dolazi!
@ KnightOfDoom:
E, sada si nas zaista spustio maksimalno!

Dakle, zabavnije ti je da sediš sam "sa cigarom i pivom", nego da sviraš i socijališeš se sa kolegama muzičarima, i to sve zato što "ne slušaš i ne voliš
tu muziku" ?!? Pa, šta, jel misliš da vbraca sluša i svira
progressive i
punk, ili ja neku žešću "rdžačinu" u
drop C kao što sam svirao više puta uključujući i poslednji put sa Dr? Ili možda Rocket neku distorziranu roknjavu, ili HillyBilly metal/punk? NARAVNO DA NE, ali opet ljudi dolaze, nađe se kompromis,
sve se svira (ali, SVE), proširuju se muzički vidici, poštuju se želje drugih muzičara da se ode malo u pravcu koji oni žele (npr. meni se tolerišu "izleti" u
progressive i
punk...

) ljudi se ZAISTA lepo zabave, popiju pivo ili sok i nauče nešto novo od kolege muzičara...
Mislim da bi trebalo da dođeš i uveriš se da si "u krivu".