Oprema za bas gitaru. POMOC

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

sirac-šunka
vragolan

Re: Oprema za bas gitaru. POMOC

Post by sirac-šunka » 20 Mar 2009, 12:03

Za punk jos i lepse legne precision.

man

Post by man » 20 Mar 2009, 14:22

Zaludjen sam za precision i za music man :bow: ... samo mi treba 1000e za bas i resio sam problem. Ali fender je fender ipak je vrh bas

Cope

Post by Cope » 20 Mar 2009, 21:48

Prošli mesec sam slikao koncert Kud Idijota u KST-u, i basista kida džez bas, to zvuči strahovio moćno - reži žica pod prstima, za razliku od predgrupe čiji se basista jedva čuo na nekom modernom aktivnom čudu, da ne kažem - sranju...

Шмајсер
Хинт-Лорд

Post by Шмајсер » 20 Mar 2009, 22:09

Cope wrote:Prošli mesec sam slikao koncert Kud Idijota u KST-u, i basista kida džez bas, to zvuči strahovio moćno - reži žica pod prstima, za razliku od predgrupe čiji se basista jedva čuo na nekom modernom aktivnom čudu, da ne kažem - sranju...
управо
басиста једног локалног панк бенда свира фендер џеза трзом. ненадмашан звук за панк

Cope

Post by Cope » 22 Mar 2009, 22:26

Шмајсер wrote:
Cope wrote:Prošli mesec sam slikao koncert Kud Idijota u KST-u, i basista kida džez bas, to zvuči strahovio moćno - reži žica pod prstima, za razliku od predgrupe čiji se basista jedva čuo na nekom modernom aktivnom čudu, da ne kažem - sranju...
управо
басиста једног локалног панк бенда свира фендер џеза трзом. ненадмашан звук за панк
Pored moćnog bassa ima i neko jebačko režanje u srednjem opsegu, samo mogu reći - do džadže!

Bessarabia

Post by Bessarabia » 25 Mar 2009, 16:44

Evo ovako, da ne otvaram novu temu... Htedoh da pitam cemu sluzi Vox AMPLUG AC-30?? Skontao sam to kao adapter za sluske... Bas nabudzim direktno u sluske i ne treba mi ni pojacalo??? Sa tim moze i direkno u comp? Inace sviram Action 2002 (ako nesto zna nesto vise o ovoj gitari nek mi kaze :D, znam samo da ima bar 25 godina...) na Laney RB2 i svidja mi se zvuk... Ne znam sto ga toliko pljujete! Meni za pank vise nego dobro! :D Furam ga i na probama i na svirkama, sve u full-u! Sta ce mi jace pojacalo kad cu da ga ozvucim? Moze direktno u mixer, a pritom da ne onesposobim pojacalo kao izvor zvuka, tj. onda mi bleji kao monitor... :P I mogu da podesavam i EQ i Volume i sta god, a de ne sj*bem nesto na ozvucenju...

Post Reply