Hillybilly-ja za predsjednika kluba!!!Hillybilly wrote:
VOTE HILLYBILLY
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hillybilly-ja za predsjednika kluba!!!Hillybilly wrote:
Kill surf city wrote:Funkomat, lep ti ovaj 135...bio bi preglasan da nema master.Ja nekako preferiram non-master pojacala, ali respect !
Aman...... i miris i ukus!shule wrote:Pa brate zar je toliko bitno sto ono sada izgleda kako izgleda, sto je svasta menjano, ako ono zvuci vrhunski (valjda je tako)?
Da je meni potreban takav zvuk, dao bih pare. Mislim, ne kupujes izgled. Valjda?
Sta god kupovao, to pojacalo ne vredi koliko jedan isti takav bassman ten u 100% originalnom stanju.shule wrote:Pa brate zar je toliko bitno sto ono sada izgleda kako izgleda, sto je svasta menjano, ako ono zvuci vrhunski (valjda je tako)?
Da je meni potreban takav zvuk, dao bih pare. Mislim, ne kupujes izgled. Valjda?
to ti je klasicni "effect loop"....Pimpdude wrote:Da ne otvaram novu temu pitacu ovdePre par dana sam kupio pojacalo Fender Frontmen 65R. Nisam bas totalni amater sto se tice pojacala,ali jos mnoge stvari neznam.Nekoliko pojacala su prosla kroz moje ruke ali ovo nisam video do sad. Ima dva ulaza na kojima pise PWR in i na drugom Pre out. Citao sam nesto u uputstvu da je to nesto za efekte-papuce,ali nisam sasvim skapirao . . . Ajde ako neko zna za sta to sluzi neka mi javi. . .Hvala unapred . .. Pozz. .
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest