nnkvocka wrote:Isto tako smatram da Stalkerova korveta moze da oduva moje baseve bez problema (ne zato sto je pasivna!).

nnkvocka wrote:Svako treba da zna (posle odredjenog vremena) kakav mu zvuk treba i s time da vidi kakvu to elektroniku zahteva.

Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
nnkvocka wrote:Isto tako smatram da Stalkerova korveta moze da oduva moje baseve bez problema (ne zato sto je pasivna!).
nnkvocka wrote:Svako treba da zna (posle odredjenog vremena) kakav mu zvuk treba i s time da vidi kakvu to elektroniku zahteva.
I WILL BAN YOU!DJ_MY_SOUL wrote:Ne vidim sto si mene uzeo za zub, kad sam u poslednjoj recnici mog posta lepo napisao "Ne moze se ni bez jednog ni bez drugog" i time pokazao da jednako cenim i aktivni i pasivni. Vidi se da ne citas pazljivo.
Mozda ne citam, ali ne citas ni ti... Ja ne postujem ovde mnogo, u glavnom citam tudje komentare. Nisam te uzeo za zub (dobar si ti deckoDJ_MY_SOUL wrote:Ne vidim sto si mene uzeo za zub, kad sam u poslednjoj recnici mog posta lepo napisao "Ne moze se ni bez jednog ni bez drugog" i time pokazao da jednako cenim i aktivni i pasivni. Vidi se da ne citas pazljivo.
amin ma brothadelakroA wrote:nego man`te se aktivni - pasivni...u ruke to i vježbat![]()
malo smo pretjerali sa raspravom o ovome...![]()
amin
Proizvođači u svakom slučaju nisu budale, već to mogu biti samo needukovani potrošači koji ne znaju šta im treba i kako se određeni proizvod koristi. Kupe instrument a predhodno ne pročitaju - "navodilo za uporabo"nnkvocka wrote:Jel to znaci da su ljudi koji prave aktivne gitare neke budale?
kupi nesto sto je na aktivnom bartoliniju, pa da onda sednemo i popricamo...bleach wrote:ja imam pasivan ibanez GSR180
shto boza kazhe:"ne verujem niushta na baterije"
probao sam,pasiva mi je boljannkvocka wrote:kupi nesto sto je na aktivnom bartoliniju, pa da onda sednemo i popricamo...bleach wrote:ja imam pasivan ibanez GSR180
shto boza kazhe:"ne verujem niushta na baterije"
svaki ciga hvali svog konjaSolomon wrote:sta si probao ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest