Kako bre ovo..? (Naše vs. evropske cene gitara)

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

sinisake
The original one

Re: Kako bre ovo..? (Naše vs. evropske cene gitara)

Post by sinisake » 19 Dec 2009, 12:13

Ja proverio i ok je. :wink:

A na pp ili na chatu mozemo detaljnije o ovoj temi... :wink:

Trzalica

Post by Trzalica » 19 Dec 2009, 12:31

KnightOfDoom wrote:@ Trzalica
Imas jos jedan warn fore. Nemoj da psujes i prozivas ljude.
Ban nisi dobio samo zato sto nisam primetio da si pravio probleme do sad. Reko' ajde, pogresi covek, svakom se desi da tu i tamo pukne. Videcemo da li sam sad ja pogresio sto te nisam banovao odmah. Uglavnom pogresim.
Prijatelju, te pretnje oko warn-owanja, banovanja i sl. bi trebalo da zaplaše klince koji tek stupaju na forum ili koji tek stiču iskustvo i ovakvu vrstu internet medija.
Ja sam odavno na internetu, moderisao sam i bio redovan dugo godina na dosta poznatih foruma, znam kako sve ovo funkcioniše u bit, ... tako da ... veruj mi na reč da kada sam napisao one uvrede to sam napisao svesno i da mi nije do toga da vama ovde postanem prijatelj i postanem član vašeg društva i stičem strahove od toga da li sledim pravila ili od njih odudaram. Ovde sam jedino zbog google pretrage koja me je uputila na vas, ostao sam duže zato što mi je bilo potrebno malo oduška kada sam već naleteo na ovakav internet medij pored yumetal-a, par informacija oko akustične gitare na samom početku i par saznanja oko te teme.
Što se tiče uvrede: tačno je da ni u realnom životu nije prijato slušati uvrede i samim tim i ovde na forumu gde borave tkz. "nikovi" koji veze nemaju sa onim što predstavljaju u realnom životu ali tačno je da je forum i najbolje mesto na svetu gde neko može izraziti svoje frustracije povodom nekog pisanja tj., kako govoriš "da pukne" i da zbog toga još i ne oseti grižu savest jer nije uvredio nikoga direktno već nečiji nadimak koji veze nema sa nadimkom u realnom životu!Napisati temu da je Mitros jeftiniji i na taj način reklamirati te derikože bar po meni odudara od svih pravila foruma koje postoje osim ako Mitros vama ne plaća reklamu i samim tim dozvoljavate njegovo reklamiranje?!? Tema bi na samom početku trebala biti odstranjena ...

Što se tiče "društva" na ovom forumu, video sam koliko ostali koji imaju hiljade postova pomažu drugima tj., kako fino PODJEBAVAJU druge ... stekoh utisak da samo zato i dolaze na ovaj forum ... tako da nije šteta posećivao ga ja kao gost ili kao član ako mi kakda bude nešto odavde zatrebalo.

nenadnenad

Post by nenadnenad » 19 Dec 2009, 12:46

Te pretnje bi trebale da se odraze na tebe ovako "Okej, bio sam idiot, smiricu se malo, hvala sto me niste banovali tako da ne moram da menjam IP adresu da bi posetio sajt" :mrgreen:

Stvarno moras biti specijalac da intepretiras Boogie-Woogiejeve postove ovde kao reklamu za mitros i da reagujes tako.
Da ne pricam o ostatku posta...komedija.Ako se tako osecas, izloguj se i zaboravi shifru. :mrgreen: neces nikome nedostajati osim divljim jagodama.
To sto si bio moderator i ko zna sta na raznim forumima ne znaci nista jer puno foruma u Srbiji je totalno rasulo gde ni korisnici a ni ljudi koji uredjuju forum ne znaju sta rade.

Critical
PedoBear

Post by Critical » 19 Dec 2009, 12:50

Napisati temu da je Mitros jeftiniji i na taj način reklamirati te derikože bar po meni odudara od svih pravila foruma koje postoje osim ako Mitros vama ne plaća reklamu i samim tim dozvoljavate njegovo reklamiranje?!? Tema bi na samom početku trebala biti odstranjena ..
.

Ajde brate ne kenjaj, covek moze da napise sta zeli u svom postu, ako napise neke gluposti kao ti naravno da ce biti sankcionisan a sad da neko kaze da on reklamira mitros zato sto ga spominje u svojoj prici....

A posto ti ovde nisi moderator niti admin TEMA nece biti odstranjena...

Pun mi K.... vise ovih pametnih....

cccira
MF veteran

Post by cccira » 19 Dec 2009, 13:34

Svetlana Raznatovic wrote:Trzalicaaa, nisam znala da si takva trzaalicaa

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 19 Dec 2009, 13:49

Stanko wrote:...dal treba da proveravam serijske brojeve "novih" instrumenata i opreme.
Jedino ako možeš da kontaktiraš Interpol :(

Boogie Woogie

Post by Boogie Woogie » 19 Dec 2009, 16:30

uvek se desi da nekoga nešto dirne tamo gde je najtanji..
Trzalica je očigledno tanak sa lovom (kao i većina nas) a sa druge strane ima veliku želju za instrumentima.
Lično, nije me ni zasvrbelo njegovo pisanje (na netu sam još iz vremena kada miševi nisu postojali 8) tako da ne reagujem više na taka neka kevtanja. Nekad sam se i ja po raznim forumima i fajtao i sticao "slavu" zbog dužine jezika ali...valjda sa godinama puštam da se to od mene odbija kao ping-pong loptica od Haama Svetog Save..i nekako gledam da razumem ljudsku nervozu )

međutim, hteo sam nešto drugo da kažem, a to je:

nisam za banovanja (bez obzira što se ja tu ništa ne pitam i što je na mdoeratorima da uređuju politiku sajta, ali eto..počeh ovu temu pa ajd kao da s nešto i ja izjasnim)
Potpuno sam za slobodu misli i izražavanja, jedino što mislim da je preduslov za dobru komunikaciju Logika.

U tom smislu, smatram da je Trzalici ponestalo što logike što strpljenja (pa me je zato doživeo kao nekoga ko reklamira nekoga) te računam da će vremenom ili shvatiti da je pogrešio ( i da svi ovde delimo i istu -finansijsko-što-nas-prodavci-malo-ne-razmaze-muku, ali i strast prema instrumentima), ili će jednostavno otpasti kao glup. Šta drugo?

Nego, danas svratih prvi put do jeden druge pordavnice (aj sad da ne pominjem ime, da ne ispadne opet neko sranje) i oduševih se kako je veliki i prostor i izbor džitri i samo mi se sad ubaci muva u glavu da prodam moju yamahu i kupim epifona sa pozlaćenim čivijama, sedefasnim pragovima i + Lenonovim potpisom :)
Seljak ko seljak...volim da se cakli pa to ti je :XD:

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 19 Dec 2009, 17:28

@ Trzalica
Nigde ti nisam pretio warnom ni banom. Izvestio sam te o brojcanom stanju warnova i rekao ti zasto nisi dobio ban. I zakljucio da sam se verovatno zajebao, kao sto sad vidim da jesam. Pravila "naseg drustva" ne odudaraju mnogo od osnovih pravila lepog ponasanja van interneta. Hoces da mi kazes da ces na ulici najstrasnije da psujes po coveku koji je konstatovao da je nesto jeftinije kod nas nego negde drugde? Inace ne, nemamo nikakve veze sa mitrosom i verovatno nikad necemo, s' obzirom da su nas ispalili u par navrata oko nagradne igre za clanove. Gomila prodavnica se spominje po raznim temama bez obzira voli li ih neko ili ne. Ima citava jedna tema gde se pljuje po tim istim prodavnicama, vidim to ti ne smeta.

U svakom slucaju pisi sta zelis i kako zelis, video sam da si noviji clan i hteo da ti skrenem paznju na obracanje drugima. Neki bi odmah popili ban, ne bih im ni rec napisao. Ali posto te boli uvo, sto se mene tice, svaka komunikacija sa tobom je zavrsena.

KnightOfDoom
Site Admin

Post by KnightOfDoom » 19 Dec 2009, 22:18

Nastavak o html-u , php-u , mysql-u , lopovima , postenima , templejtima , i ostalom ovde > viewtopic.php?f=20&t=11264

Post Reply