yu_raider wrote:ne znam ni sam zasto, ovaj tvoj post me je toliko isprovocirao.
ни ја не знам зашто.
ет Дуле, мислим да је последња реченица кључна.

Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
yu_raider wrote:ne znam ni sam zasto, ovaj tvoj post me je toliko isprovocirao.
Ајој бре Дуле, па зато што му ''скрнави нишу''. Па и ја полудим кад видим неког безвезног илустратора како га сви интервјуишу и штују и јебем космос и те форе, а релативно боли ме патка ако то раде са неким лошим, не знам, теологом.Što je slađe nekom metal fanu pljuvati određeni metal bend a ne da ode da recimo, pljuje nekog turbofolkera na njegovom youtube videu?
Pa u pravu si, znam i ja, pitam retorički... A postoji i ta sklonost kod ljudi da im je lakše mrzeti nešto što im je blizu, slično a malo različito nego nešto što im je sasvim strano. Samo pazi, tvoj primer sa ilustratorom možda nije sasvim dobar... Šta ako je npr taj hvaljen ilustrator zapravo dobar, vrlo solidan ilustrator. Postoje bolji, koji nisu na TV-u ili nisu hvaljeni. Da li bi ti išao na nerve samo zato što je hvaljen? Stiče se utisak da neki bendovi dolaze na tapet samo zato što su popularni, kao da je to samo po sebi dokaz nekvaliteta i zaslužuje osudu. Da li ima boljih? Ima. Ali to baš i nije neki razlog da se neko pljuje. Bullet nisu loš bend, ispada da ih niko ne bi prozivao da su manje uspešni. A plus, gomila tih bendova koji su u redu onima koji mrze "komerc" bendove zapravo nisu bolji. Agresivniji su, teži za slušanje, eksperimentalniji, manje melodični, ali najčešće nisu bolji. Meni je mržnja prema bendovima koji priđu mainstream-u a hvaljenje onih koji su "alternativniji" samo zbog pakovanja,u stvari jednak pokazatelj da forma i ispraznost danas vladaju, a da ista logika stoji iza onog koji voli Justin Bibera i koji mrzi komerc bend. Nije bitna muzika, bitno je kako to izgleda i šta navodno znači. Al da ne kenjam više, ima dovoljno filozofskih tema, ova treba da bude o bendu.Doolio wrote:Ајој бре Дуле, па зато што му ''скрнави нишу''. Па и ја полудим кад видим неког безвезног илустратора како га сви интервјуишу и штују и јебем космос и те форе, а релативно боли ме патка ако то раде са неким лошим, не знам, теологом.Što je slađe nekom metal fanu pljuvati određeni metal bend a ne da ode da recimo, pljuje nekog turbofolkera na njegovom youtube videu?
У сваком случају, што се тиче приче ''форум је за дискусију'', ја сматрам да је то тачно, али и да је то релативно, човек је отворио фан топик у принципу, а не општи дискусиони топик и по мени је то скроз легитимно, нема потребе за ''изражавањем неслагања'' и ''ово је слободна земља'' фазонима.
A koji metal nije šablonski?Void wrote: а што се Булета тиче, оно, искрено, што сам старији то ми мање одговара тај "шаблонски метал" а и агресивност у музици ми је све мање драга, плус ми је стварно све у старту јадније кад видим оне хорде клинаца са испегланом косом и те рибе што "фан грлују" нон-стоп из естетских разлога. Знаааам, глупаво је, ал' у старту ми је све одбојније због тога.
Ja evo prvi put da sam preslusao jednu pesmu od njih, i mogu reci da nije uopste lose i "strasno" kako sam slusao od nekih troo mjetal ljudi koje znam. Tekst je ocajan do duse.Dushan S wrote:Postoji čitav skup bendova kojima sam se dobro naslušao albuma a da mi nisu nešto dragi, zbog produkcije. Ono, kod njih su tu Don GIlmore i Colin Richardson, prenadrkano zvuče albumi, pesme su prosečne sa po kojim dobrim komadom, recimo ova je ok :
http://www.youtube.com/watch?v=G_Mi9wfV2Mk
A kako matorim, ionako mi je 99% metala šablon, onda bar da slušam da je dobro snimljeno i odsvirano.
Nego uvek mi je zanimljiva ta fora sa bendovima koje je kul mrzeti, kao baš sam metalac, tr00, ne slušam Sliknot, Bullet, to je za devojčice, MTV sranje, komercijala i slično![]()
![]()
Mislim ima toliko bezvezne muzike koja bi se mogla baš debelo opravdano mrzeti... Što je slađe nekom metal fanu pljuvati određeni metal bend a ne da ode da recimo, pljuje nekog turbofolkera na njegovom youtube videu? Nego možda i ja ne kapiram, jbg omatorio sam, kad sam ja bio klinac za metal nije bilo potrebo da pevač urla, da tuče sve vreme dupli bas bubanj, a normalno je bilo da MTV pušta metal spotove
јбг, не бих да будем досадан са тим, али мени је рецимо Мешуга уникатан и не шаблонски бенд. Више ми не прија тај Јенсов агресивни вокал толико, али да ми неко пусти неку њихову песму и да не каже ко је извођач, мислим да њих не бих могао да помешам са неким. Ту убрајам и Тул (ако су они уопште метал). Ето, рецимо неко моје виђење не шаблонских бендова.Dushan S wrote:A koji metal nije šablonski?Void wrote: а што се Булета тиче, оно, искрено, што сам старији то ми мање одговара тај "шаблонски метал" а и агресивност у музици ми је све мање драга, плус ми је стварно све у старту јадније кад видим оне хорде клинаца са испегланом косом и те рибе што "фан грлују" нон-стоп из естетских разлога. Знаааам, глупаво је, ал' у старту ми је све одбојније због тога.![]()
Izvini. Moja greška.Skole92 wrote:Haha, najace je to sto je ova tema trebala da bude BFMV fans only fazon
Taj se film nece gledati
Битно је да смо ми живи и здрави. Ајд'Skole92 wrote:Haha, najace je to sto je ova tema trebala da bude BFMV fans only fazon
Taj se film nece gledati
i da izgubi svaku vezu za svojim nazivomVoid wrote:свака тема мора у неком стадијуму развоја и ширења да оде укурац мало
Users browsing this forum: No registered users and 0 guests