Mada bi mogli moderatori da pobrishu, jer se desi da poshaljem link ljudima da chuju stvari pa da ne moraju da rovare preko Muse-a do Radiohead-a
REMINISCENCE - ceo album u MIDI formatu
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: REMINISCENCE - ceo album u MIDI formatu
Opsuhteno 300x ljudi 
Mada bi mogli moderatori da pobrishu, jer se desi da poshaljem link ljudima da chuju stvari pa da ne moraju da rovare preko Muse-a do Radiohead-a

Izvinjavam se shto dizhem temu iz mrtvih, ali poslushao sam ove kompozicije posle 2 godine zaborava i ne mogu chudu da se nachudim. Ovo sam komponovao kad sam imao samo akustichnu gitaru u rukama.
Sada imam boutique pojachalo i osamsto pedala, 5 gitara ukljuchujuci i tu akustichnu i kompozicije su mi go qratz u odnosu na ovaj predjashnji period.
Ne znam. Mozhda neko mladji izvuche neshto iz ovoga pa reko aj da napishem.
Pozdrav
Bata Kovach
Sada imam boutique pojachalo i osamsto pedala, 5 gitara ukljuchujuci i tu akustichnu i kompozicije su mi go qratz u odnosu na ovaj predjashnji period.
Ne znam. Mozhda neko mladji izvuche neshto iz ovoga pa reko aj da napishem.
Pozdrav
Bata Kovach
Sazreo si.
Bisera
Bisera
MaccaJebale vas pedale.
Е па сад... А кад сам ти ја причао да ОНО седнеш и да пеглаш макар сам снимао инструмент по инструмент, ти си мислио да сам шашав 
Мислим, нисам ја противник коришћења разноврсне опреме, знаш то, али дефинитивно постоји проблем расплињавања када кренеш с много андрмоља да се замајаваш.
Мислим, нисам ја противник коришћења разноврсне опреме, знаш то, али дефинитивно постоји проблем расплињавања када кренеш с много андрмоља да се замајаваш.
+tužna klavijatura.
Eeeeeee...
Eeeeeee...