Partibrejkers

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper

Post Reply
KirilStipsa

Re: Partibrejkers

Post by KirilStipsa » 30 Jan 2011, 22:58

Ali cinjenica da je Cane nevaspitana stoka je aksiom!
Kako god, Cane je takav i prema najblizima... to je stav, odnos prema zivotu, prema svakodnevnici... nema koga nije "nasadio"... a znam i neke koji su se snalazili, pa su "nasadjivali" njega... klasicno ortacko napucavanje, no hard feelings.
Jednom prilikom je komentarisao Preletov epitaf sa Novog Groblja koji glasi SO FAR SO GOOD... "jbg, na mom ce da pise KRENI PREMA MENI" :)))

Stevan Hinic
ex Muzicar koji pije!

Post by Stevan Hinic » 31 Jan 2011, 12:49

Doolio wrote:ja na to gledam drugacije, licno ne verujem da je on u tom fazonu. barem po onome sto sam video u intervjuima i emisijama. izgradio je neki svoj fazon i fura ga. meni je npr to simpaticno. pazi, znas u cemu je tu fora - u tome sto je verovatno i tim likovima bilo simpaticno. pa to je trejdmark bre:) svi umru od smeha kad im cane nesto odvali zajebantski. ja sam stekao utisak da njega mozes na leba da mazes i da bi, da je ozbiljna situacija, on pomogo malinjarima mozda pre mnogo ljudi.

ja sam bio na par svirki i reko je par puta nesto u mom pravcu i svi smo umrli od smeha zato sto je bilo lol, daleko od toga da je trebalo da odgovorim sa 'jebacu ti kevu kad ti se popnem na binu, sta ti meni tako', to je kao neki sou, kao kad odes na stand up komediju, pa ako te uvati onaj car, najebo si. a sve u duhu zezanja. treba to tako prihvatiti i pre nego sto se desi i veruj mi da to potpuno drugacije izgleda. a mislim da je to jedini pravilan nacin gledanja na to.

u poslednjih par godina je upao u neku emo fazu i jednsotavno, tek onda primetis koliko je u stvari bitno to njegovo zajebavanje za vedrinu. upao je u trip i poceo lepo da prica, da hvali decu, da drzi neke besede o tome kako je bezveze to i to, jednom recju, bio ozbiljan covek srednjih godina sa tuznim tripom o tretiranju omladine i - smorio sam se ko labud u podrumu. bas mi je bilo tugaljivo. bio sam u fazonu 'daj cane reci mi da sam ruzan molim te'.
Ja kapiram da je to njegov fazon i moram da priznam da mu stoji. Svako ima pravo da fura svoj stil. Neki fazoni su mu urnebesno smesni a neki bas uvredljivi, tanka je granica. Mada mozda bih i ja tako opleo po njima, u fazonu, malinjari trgnite se malo, organizujte neke svoje hladnjace a zajebite one prevarante koji vas godinama muzu itd. ako je na to mislio kada ih je prozivao, onda je covek genije. Onda njegovo ,,malinjari,, je prava poruka a ne puko vredjanje. Pravi RnR :ziveli:

Doolio
Macho man-celavi batica

Post by Doolio » 31 Jan 2011, 13:25

ma to njegovo 'malinjari' je blejacko zajebavanje, nit je maliciozno, nit je konstruktivno...lupam, da je bio u novom sadu, reko bi 'de ste novosadisti' npr.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Jan 2011, 13:52

Doolio wrote:ma to njegovo 'malinjari' je blejacko zajebavanje, nit je maliciozno, nit je konstruktivno...lupam, da je bio u novom sadu, reko bi 'de ste novosadisti' npr.
igzekli... sve je to samo zezanje :) i tako je najbolje

andrej]

Post by andrej] » 31 Jan 2011, 16:26

Image

vertigo_beat

Post by vertigo_beat » 31 Jan 2011, 16:38

Muzicar koji pije! wrote:Da su legende jesu, da sviraju do jaja i to je istina. Da je Anton fenomenalan gitarista, takodje istina. Ali cinjenica da je Cane nevaspitana stoka je aksiom! Cuo sam da je lik na nastupu u Arilju izasao na binu i viknuo ,,Gde ste malinjari?,, ::ranting:: naravno da se sprdao sa ljudima. A znam koliko se ti ,,malinjari,, muce da prezive. Jednostavno mi njegov smisao za humor ne ide pod kapu!

Hajde i ovde da se ubacim...mada sve ovo nema nikakvu svrhu...

Kod nas je pitao :"Sta je Nislije, ...nisu rodile paprike?" Em je geografski neinformisan (pogresio je za 45 km), em ima krajnje samoziv i nadobudan sto nije odlika velikih ljudi. Gomila adolescenata kojima je to zanimljivo se verovatno odusevljavaju i sa djilkosem koji u autobusu ne ustupa starijoj osobi mesto sa pricom "**** ga baba imas stap, to ti je jedna noga vise,,,"

A o muzickim o muzickim kvalitetima ne treba pricati jer su to pre njega Stounsi i gmila R`nB bendova 20-tak godina ranije uradili.

I to mnogo bolje.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 31 Jan 2011, 17:41

vertigo_beat wrote:A o muzickim o muzickim kvalitetima ne treba pricati jer su to pre njega Stounsi i gmila R`nB bendova 20-tak godina ranije uradili.

I to mnogo bolje.
jel to znaci da mi srbi treba da zaboravimo na muziku, eventualno da radimo samo strane cover-e jer jbg, svi su to pre nas radili i to bolje?

Ja ne znam za autenticniji, aktivan domaci bend... mozda atheisti...

AllHopeIsGone

Post by AllHopeIsGone » 31 Jan 2011, 17:43

Posvadjao se Cane sa zenom, pa joj zbori:

"Mars iz moga stana!'

"Cane, ovo je moj stan"

"Dobro, onda mars iz svoga stana"

nebojsak

Post by nebojsak » 31 Jan 2011, 17:43

vertigo_beat wrote: Hajde i ovde da se ubacim...mada sve ovo nema nikakvu svrhu...
Ima, ima, samo nastavi :deda:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 31 Jan 2011, 17:43

Vertigo, stvarno si star. Ne pokusavaj biti Dersu, on je unikatan. :mrgreen:

Bluesko

Post by Bluesko » 31 Jan 2011, 19:34

ALo matori silazi sa scene
:ziveli:

aj ovde da izmisljamo urbane legende o Canetu!

ness

Post by ness » 31 Jan 2011, 22:07

MIX

Post by MIX » 25 Mar 2011, 10:52

Kreni prema meni, je njihova najbolja pesma, po meni... ima ih jos dosta... :shock:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=E9jHJ8_p3U8[/youtube]

vertigo_beat

Post by vertigo_beat » 31 Mar 2011, 15:10

Luksuz je da dozvolimo da postoji ovoliko stranica posta o Partibrejkersima.

Dozvolimo ljudima da ostanu gde su.

U nistavilu.

Duane
Fenderaš

Post by Duane » 31 Mar 2011, 15:56

pazi, ako ti idu na *****, to je tvoja stvar, al ti to nije alibi za lupanje gluposti... Partibrejkersi su bez sumnje medju najboljim rok en rol bendovima sa ovih prostora, ja bih rekao najbolji, ali bi me policija za objektivnost uhapsila... za kauciju nemam, skupljam za gramofon

Post Reply