Kuato Design Tycobrahe Octavia clone [1590a]
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Kuato Design Tycobrahe Octavia clone [1590a]
To Maxa ,znam da bi mi poslao ,ali nisam ti ja od tih ljudzi....,na meni ne bi mogao za...ti ni felera,ali ko voli nek" izvoli,samo sam pitao za pomoc oko lemljenja SO16 Maxo,Maxo,ali ti vec mislis na sopstveni marketing,nemoj meni o marketingu Molim Te isuvise sam dugo profesionalno o marketinu,jbg.Profesionalna Deformacija jbg.mAXO!!! Hvala ti na ponudi ali skup mi je shiping u zemlji Srbiji!!!
Nista licno,naravno Maxo,Maxo!!!
Pozz.!!!Coca!!!
Pozz.!!!Coca!!!
Ma zezam se ... sto da ga lemis...LM13700 imas u MG-u za mislim 117 din, e...ali i oni naplacuju postarinu-samo da znascoca wrote:To Maxa ,znam da bi mi poslao ,ali nisam ti ja od tih ljudzi....,na meni ne bi mogao za...ti ni felera,ali ko voli nek" izvoli,samo sam pitao za pomoc oko lemljenja SO16 Maxo,Maxo,ali ti vec mislis na sopstveni marketing,nemoj meni o marketingu Molim Te isuvise sam dugo profesionalno o marketinu,jbg.Profesionalna Deformacija jbg.mAXO!!! Hvala ti na ponudi ali skup mi je shiping u zemlji Srbiji!!!
Pozz.!!!Coca!!!

Nego skrenusmo sa teme-mislim ce se naljuti Cortex.
Moje je pitanje...
obicno se dodavanjem gain-a dobije i ostriji,zrnastiji ili ,kako vec da kazem, ton.To je slucaj i na ovoj octaviji,pricam kako je bilo kod mene,verujem i da je kod Cortex-a.Kako dovesti u red to ?Ovo pitam iz razloga jer sam slusao na YT fulltone octafuzz,i kod njega nema toliko razlike u zvuku ,prilikom dodavanja gain-a
Moje je pitanje...
obicno se dodavanjem gain-a dobije i ostriji,zrnastiji ili ,kako vec da kazem, ton.To je slucaj i na ovoj octaviji,pricam kako je bilo kod mene,verujem i da je kod Cortex-a.Kako dovesti u red to ?Ovo pitam iz razloga jer sam slusao na YT fulltone octafuzz,i kod njega nema toliko razlike u zvuku ,prilikom dodavanja gain-a
Hvala ti,najlepsa ali nemam vremena da se cimam do Nish,a sa druge strane sada mi je palo na pamet resicu problem sa SO16 pa cu to podeliti ovde na forumu,posto trenutno u Bg-u nema DIL16 LM13700,ali to sada vec nije ni bitno,posto sam ves smislio kako da prevazidjem problem SO16, a meni ako bas Hoces da zanas ponuda za put,stan i hranu ipak ne igra ulogu posto imam isuvise godina da bih se pecao na to,Hvala ti na ponudi!!! A sa druge strane nisi mi pomogao oko resenja konkretnog problema,posto sam te pitao za pomoc,ja mislim da forumi i sluze za tako nesto...????
Nista Licno,Maxo!!!
Pozz.!!!Coca!!!
Nista Licno,Maxo!!!
Pozz.!!!Coca!!!
ima resenja,da se to zalemi-gledao sam nisam probao.al verujem da ce manje da se cimas ako uzmes DIP 

-
nebojsak wrote:+!!!
Pa misim....Cortex wrote:U jbt koja pomama za trandzhamadobro je pa biram prvi dva para

nazalost, zeznuo sam se i uzeo B varijantu tranzistora IT308 a ne V (neki amer je procitao cirilicno V kao B i ja poverovao), sto znaci da su manjeg gaina (idu A-B-V-G). Izmerio sam sve i IT308B su 30-50, a MP39B su 30-45. Klasifikovao sam ih u kategorije opsega 5. Nema ni jednog "leaky". Ako neko hoce kombinaciju sa ovim IT308B, mogu da mu posaljem. Kupicu u svakom slucaju jos najmanje 20 komada V i klasifikovati ih na isti nacin pa cu da javim 

btw, ovde su izlistani svi koje imam, dodacu V kad stignu, pa nek se javi ko hoce
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... RbUE#gid=0
za par sa B tranzistorom ce biti 3e, a sa V oko 3.5e.

https://docs.google.com/spreadsheet/ccc ... RbUE#gid=0
za par sa B tranzistorom ce biti 3e, a sa V oko 3.5e.

jos jedna i prestajem da OT-ujem Cortex-ovu temu. Imam visak jedan PCB za Catalinbread RAH, samo je okrenuta u ogledalu. Posto su sve diskretne komponente nije problem, samo ce pedala ici sa leva na desno. Ko se prvi javi da stvarno hoce da radi RAH, ubacicu je u pismo sa tranzistorima za dz.

-
za koje tranzistore si zainteresovan? Hoces ove iz prve ture ili cekas V varijantu sa vise gaina?Mugen_Gica wrote:Salji
Pozdrav