E da, to je to. My bad, nisam mogo da te uvatim ni za glavu ni za rep sta me pitas. A malo li imam (p'janih) postova, a o slickama da i ne pricamo.Gagi wrote:@Dersu,
viewtopic.php?f=20&t=8155&start=705
Možda sam loše skontao,Imam negde slike 'before and after'.
Tip odneo svog custom shopa nazad u isti na promenu hardvera i zamolio ih da malo relikuju navedeni, ukljucujuci i gitaru (telo, vrat je vec rabljen odavno kao sto se da videti) jel. Hardver ne umu tamo da relikuju a telo su mu izubijali jel. Onda je odneo kod mog ortaka u custom shop da mu sredi gitaru kako dolikuje postenu co'eku. Okacicu ako nadjem.
Point being, u FCS rade samo taki tupsoni da je to divota.
[Glasanje] Squier Classic Vibe 60s refinish
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Dersu Uzala
Re: [Glasanje] Squier Classic Vibe 60s refinish
-
Netačno, onako napamet i proizvoljno odvaljeno!Milanares wrote:ali zasto toliko ljudi prodaje svoje CV-ove kad su tolko dobri
Koliko to ljudi prodaje CV? Šta znači "toliko dobar"?
Imao sam želju da pribavim ovu gitaru za backup i pratio sam oglase. Od kraja prošle godine do danas pojavilo se samo nekoliko komada u ponudi, tačnije 4 ili najviše 5 komada. Nerealni oglasi se ponavljaju pa izgleda da ih ima u ponudi. Samo su dve ponude bile realne pa su gitare i prodate, ostale su bile više nego nerealne kao npr. taj refinišitrani CV za 300 e! Koliko se sećam i taj iz Subotice je bio nerealan pa je na kraju kao što vidite ušao u fazoon zamene. Realna cena je 200-230 e, ništa više. Prodaju oni koji hoće da vrate uloženo kao i oni koji su očekivali da za 300 e kupe Amerikanca pa se razočarali jer Squier je ipak jeftini Kinez. Da, Kinez, ali koji zaista vredi uloženih para. Telo iz 2 ili 3 komada dobre jove uglavnom bez čvorova, vrat iz jednog komada solidnog javora, na nekim komadima gotovo rebrastog, magneti alnico 3 i 5 sa podnožjem od prešpana... pa ne znam šta očekivati više za taj novac! Svirao sam nekoliko komada, sviraju različito, ali svaka je vredela uloženog novca. Pre ili kasnije uzeću jedan komad.
- Dersu Uzala
Usred Zala wrote:
Imao sam želju da pribavim ovu gitaru za backup i pratio sam oglase.

ako ih je 4 na oglasima, to je vise nego u NS M***osu.
zvuci kao da je za backup dusu dala.
a i te nerealne cene se daju spustiti ako ima razuma i malo vestine u pregovaranju.
ili sam i to odvalio?
more bit' ...
Usred Zala wrote:Pre ili kasnije uzeću jedan komad.

A kad se završava ovo glasanje ? i kakve su posledice istog ?
Čisto da znam hoce li se nešto desiti ili će neko probuditi temu posle par godina (obično neki novajlija probava glasanje)
ili da lobiramo kod članova sa "belim listićima" za npr olympic white ...

-
Baš si me urek`o, setih se da bacim pogled na one ozloglašene oglase kad` tamo čak šest CV na prodaju što 50s što 60s po neverovatno dobrim cenamaMilanares wrote: ako ih je 4 na oglasima, to je vise nego u NS M***osu.
...
a i te nerealne cene se daju spustiti ako ima razuma i malo vestine u pregovaranju.

Lično ne bih ništa menjao jer manje više sve izgledaju dobro, jedino mi je odvratna ona bela 50s. U osnovi ne isplati se nikakvo ulaganje na tim jeftinim gitarama, a ako bi se ipak ulagalo predlog je da se zameni nut, potenciometri i posebno onaj glupi Squier preklopnik kod kojeg obe boje tona rade na drugoj poziciji.
http://www.keymusic.com/gfx_productcode ... .jpnaravno mislim na boju i pickguard a ne na ovaj hum. e sad dali ce ga posle odrljati i relicovati to je na njemu i kamencicima
pa kad mi se svidelo hehe 

Taman umutis lepo malo vise farbe i cepaj.
eto ideje. sve se mi dogovorismo bez cortexa.hehehe
- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera