Zemlja Telecaster-a

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Baba Slim
MF veteran

Re: Zemlja Telecaster-a

Post by Baba Slim » 13 Dec 2011, 00:22

Sad sam u postanskom sanducetu nasao i malo iznenadjenje - koverat sa novim probnim uzorcima trzalica, Jazz III i Jazz III XL, pa cu taman podeliti zainteresovanima na samitu. :-)

komil

Post by komil » 14 Dec 2011, 11:12

Funkomat wrote:Ne bih se ja previse cimao oko snimanja. Naravno, super je kasnije videti i poslusati ali ne bih da se svede na snimanje, kao prosli put. Vise svirke i alkohola.
Neću filozofirati oko snimanja, uštekam i to je to.

Mogu doneti domaću lozu :D

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Dec 2011, 14:39

Ljudi hoće li doći neki basista ali za sigurno? Mom basisti koji je planirao da dođe iskrsao je neki put tako da neće moći...

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Dec 2011, 14:44

Baba Slim wrote:Ljudi hoće li doći neki basista ali za sigurno? Mom basisti koji je planirao da dođe iskrsao je neki put tako da neće moći...
Sviracu ja bass ako niko ne dodje a docice samnom i drugar isto gitarosh, pa mozemo se menjati. :)

komil

Post by komil » 15 Dec 2011, 16:53

nemanjavelimirovic wrote:
Baba Slim wrote:Ljudi hoće li doći neki basista ali za sigurno? Mom basisti koji je planirao da dođe iskrsao je neki put tako da neće moći...
Sviracu ja bass ako niko ne dodje a docice samnom i drugar isto gitarosh, pa mozemo se menjati. :)
Ok, hoćeš i poneti bas?

Babo, mooolim te ponesi i Morley wah!

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Dec 2011, 17:09

Nemanja molim te ponesi i bass ako budes mogao i ne bude te mrzelo pa cemo se menjati, ako ne dodje ni jedan basista, sto bi bilo bas steta.

Komil, Morley je upravo odnet novom vlasniku, njrgovo mesto je zauzeo Carl Martin Two Wah, koji verujem da nece razocarati.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 15 Dec 2011, 17:46

Okej! :) :ziveli:

komil

Post by komil » 15 Dec 2011, 18:03

Babo, pa ti nisi normalan. To se ne prodaje.

Imam ja neki bas, Nemanja ako ti se nešto iskomplikuje sa basom pošalji mi poruku.

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 15 Dec 2011, 19:50

Prodaje se brate, još kako. :) Kao što rekoh - neeeeemaaaaa kaaajaaaanjaaaaa. :metal: :metal: :metal:

Šalu na stranu... Kod mene je već nekih 7-8 godina sigurno, ni ne sećam se kada sam ga kupio. Elem, služio je dobro, nema greške, ali jednostavno sam hteo promenu, s tim što mislim da je wah koji sam uzeo i više nego dobra zamena. No, videćemo kako će se pokazati u svirci. Već sutra. :) A i imaćete prilike da ga probate na samitu.

Elem, jedan od razloga što do sada nisam prodao Morley-a je uvek bilo razmišljanje da mi je žao jer ga nikad verovatno više neću naći, retka je sprava, itd.. ALI, kad jednog dana dođe paypal+eBay i kod nas, onda će isto tako biti i ova sprava dostupna, jer je manje-više uvek ima u ponudi, samo je pitanje za koje novce. A do tada (ako ikad i poželim uopšte ponovo da ga kupim), koristiću nešto drugo, i to je to.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 16 Dec 2011, 07:51

Evo chika Cortex da potvrdi dolazak, jedino ako baaash neshto iskrsne nece me biti :ziveli:
Ajdete bre ljudi iz BG, javite se da idemo zajedno svi, ako mozhemo kolima DO JAJA ako ne, zasednemo u voz i boli nas teletuks.

Trooper
Urednik

Post by Trooper » 16 Dec 2011, 09:10

Aj ja cu videti, mozda u svojstvu basiste da se iscimam iz bga, ali cu tek sutra znati sigurno dal mogu da idem.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 16 Dec 2011, 09:12

Kewl! Lemme know. Sloe i ja dolazimo zajedno, ko se josh prikljuchi, dobrodoshao je of course. :ziveli:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 16 Dec 2011, 11:10

Ako budete dolazili kolima preko autoputa, studio je baš u toj ulici kojom ulazite u NS. Ako budete išli starim putem ili vozom, možemo se naći negde oko železničke, jer živim na bukvalno 3 minuta od železničke i autobuske stanice.

sl0e

Post by sl0e » 16 Dec 2011, 12:25

Cortex wrote:Kewl! Lemme know. Sloe i ja dolazimo zajedno, ko se josh prikljuchi, dobrodoshao je of course. :ziveli:
:bravo: ja fazon, imam probu u nedelju od 12-14h, znaci taman posle probe da krenem gajbi da bacim svoje smece i da se spremim nesto sitno za put. Cujemo se ja i ti u toku dana da se dogovorimo za sutra :ziveli:
Baba Slim wrote:Ako budete dolazili kolima preko autoputa, studio je baš u toj ulici kojom ulazite u NS. Ako budete išli starim putem ili vozom, možemo se naći negde oko železničke, jer živim na bukvalno 3 minuta od železničke i autobuske stanice.
Ja znam gde je autobuska, jel moze neko objasnjenje gde je zeleznicka u odnosu na nju :hide:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 16 Dec 2011, 12:35

Pa odmah ispred. Kako izađeš sa železničke, uđeš na autobusku.

Post Reply