Mislim, od kad je to problem?Frostensen wrote:A jesteee ko supermeni da budemo
M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
Moderators: KnightOfDoom, kumkat
Re: M&F kolekcija za jesen/zimu 2009
I ja sam za KOD 1. Za pochetak. A posle mozhemo bre ljudi da se izdrkavamo koliko hocemo...da imamo prvo ove, a kasnije Kristijane Dullijo dajte mashti na volju or whatever. 
My two cents.
My two cents.
ja sam za frostensenov 2 ili kodov 2, kodov kec mi je predrkan mnogo...
Mi smo svi ovde kolektivno predrkaniDoolio wrote:kodov kec mi je predrkan mnogo...
- KnightOfDoom
- Site Admin
Sve je stvar ukusa, zato sam i mislio da se roknu sve ideje pod rednim brojevima pa da vidimo sta je najpopularnije. Siguran sam da bi dosta clanova volelo ovako neke fore (dok je nekome odvratno) , ali ja nemam talenta za to. http://shop.deviantart.com/?view=devwea ... on=7195501
Cekam odgovor za stampu na ledjima jos uvek.
Dimenzije folija u kopicentru su zaista idiotske, mali logo i ne tako mali text (posto je visina 5cm) moze da se uradi kod njih. Problem je sto ce cena biti veca nego kod ovih iz isktrima i sto ce morati neko da ide tamo, ceka, plati disanje vazduha i zauzimanje prostora i vremena (ne znam da li ste izvalili tamo se sve placa, ne samo stampanje), posle pakuje i salje postom...a za to se bas nema vremena.
Cekam odgovor za stampu na ledjima jos uvek.
Dimenzije folija u kopicentru su zaista idiotske, mali logo i ne tako mali text (posto je visina 5cm) moze da se uradi kod njih. Problem je sto ce cena biti veca nego kod ovih iz isktrima i sto ce morati neko da ide tamo, ceka, plati disanje vazduha i zauzimanje prostora i vremena (ne znam da li ste izvalili tamo se sve placa, ne samo stampanje), posle pakuje i salje postom...a za to se bas nema vremena.
ilustracije u klasicnom smislu cu ja verovatno uraditi, ali za to ce da se ceka, tako da ce ova prva tura bez toga da prodje...
- Rocket Roll
Da se otvori glasanje? Ponudi se više modela pod rednim brojevima, pa se posle eventualno suzi izbor i ide na drugi krug?KnightOfDoom wrote:Sve je stvar ukusa, zato sam i mislio da se roknu sve ideje pod rednim brojevima pa da vidimo sta je najpopularnije.
- Guitar_thrill
- MF veteran
Samo da kazem da mi se jako svidja ona Duliova kreacija
i za logo za forum, i sta ima veze ako je gitara, mislim ako to nekome smeta, onda stvarno.... 
Guitar_thrill wrote:Samo da kazem da mi se jako svidja ona Duliova kreacijai za logo za forum, i sta ima veze ako je gitara, mislim ako to nekome smeta, onda stvarno....
-
Frostensen
Aj kad mi prodje ispitni rok, pa da sednem da uradim neshto na foru ovog deviant arta.. Ali ovaj logo je malko problematichan za uklapanje u tu celinu. Smislicemo neshto. Mada kazhem, meni je i dalje najprofi sitna shtampa, diskretno i uredno. Da mozhesh da odesh kod nekog u goste i sednesh i gledash kako se ljudi upinju da prochitaju shta pishe na majci a ne smeju da pitaju da ne ispadnu neobrazovani
Ovo veliko mi ko NIS Jugopetrol hahahhahahah
(izvinjavam se za gluposti koje mi padaju na pamet)
http://s988.photobucket.com/albums/af3/ ... doolio.jpg
Ovo je Dooliov predlog ali u vektorima, s tim da je narandžasta boja intenzivnija u skladu s instrukcijama koje je ostavio KoD. Tu su i 2 varijacije na temu, opet u skladu sa nekim osnovnim instrukcijama od Doolia. E sad, Doolio jesi li na ovako nešto mislio?
Napomena: tipografski ovo nije skroz čisto i može još da se radi na tome, ali nisam hteo da menjam ovo f pa sam i ostala slova našarao u tom stilu. Ovo je dakle samo malo urednija skica.
Počeo sam da radim na jednoj ilustraciji u strip maniru, ali potrajaće... budite strpljivi, molim vas!
Ovo je Dooliov predlog ali u vektorima, s tim da je narandžasta boja intenzivnija u skladu s instrukcijama koje je ostavio KoD. Tu su i 2 varijacije na temu, opet u skladu sa nekim osnovnim instrukcijama od Doolia. E sad, Doolio jesi li na ovako nešto mislio?
Napomena: tipografski ovo nije skroz čisto i može još da se radi na tome, ali nisam hteo da menjam ovo f pa sam i ostala slova našarao u tom stilu. Ovo je dakle samo malo urednija skica.
Počeo sam da radim na jednoj ilustraciji u strip maniru, ali potrajaće... budite strpljivi, molim vas!
- Guitar_thrill
- MF veteran
Odlicno!
Inace sto se tice ostalih predloga, ok su, ali su mi nekako mnogo ozbiljni, dodju mi kao ono kad neka firma stampa svoje majice za reklamu, ili sto dele majice na nekim takmicenjima, ili od skole sto imamo za fizicko
tj. ne kontam sto mora biti diskretno, ili ne znam, sto ne sme biti malo preterano 
Inace sto se tice ostalih predloga, ok su, ali su mi nekako mnogo ozbiljni, dodju mi kao ono kad neka firma stampa svoje majice za reklamu, ili sto dele majice na nekim takmicenjima, ili od skole sto imamo za fizicko
- mislim_stvarno
Meni su najjace Tozina sa trouglicima na ledjima, dekijeva sa onom forom sa sprejom (samo bez one gitare i gornjeg pisanija, to je preterano) i KODova 1 i 4...
Cekamo nove predloge...
Cekamo nove predloge...
Bez ljutnje molim, ali ne podrzavam to da logo bude sa civijama... Svaka cast na ideji, kreaciji i finalnoj realizaciji, ali ne podrzavam to da bude logo.
Simpaticna je slicica i sve je to u redu, samo smatram da nije u redu prema ostalim clanovima foruma. Ne sviraju svi gitaru/bas. Koliko ja znam
ovo nije Guitar ili Bass Forum... To sto vecina ljudi svira doticne instrumente, ne znaci da ih svi sviramo i volimo...
Ajde cesh cesh po glavi, pa razmislite kako bi bilo da logo sadrzi cuvenu vockicu FL-Studio-a i npr. Nord Lead? Evo napravio sam vam na brzaka slicicu
pa mi recite da li bi vam to odgovaralo da stoji kao logo na forumu? Razmislite...

Eto, ne zelim da bacam hejt ni na koga, samo sam hteo da izrazim svoje misljenje... Ako sam nekog uvredio ovim sto sam napisao, duboko se izvinjavam...
P.S.
Ok, KoD, kako si rekao, bez zute...
Evo naNdzaraste verzije bez natpisa "Muzicki forum" na prednjoj strani...

Simpaticna je slicica i sve je to u redu, samo smatram da nije u redu prema ostalim clanovima foruma. Ne sviraju svi gitaru/bas. Koliko ja znam
ovo nije Guitar ili Bass Forum... To sto vecina ljudi svira doticne instrumente, ne znaci da ih svi sviramo i volimo...
Ajde cesh cesh po glavi, pa razmislite kako bi bilo da logo sadrzi cuvenu vockicu FL-Studio-a i npr. Nord Lead? Evo napravio sam vam na brzaka slicicu
pa mi recite da li bi vam to odgovaralo da stoji kao logo na forumu? Razmislite...

Eto, ne zelim da bacam hejt ni na koga, samo sam hteo da izrazim svoje misljenje... Ako sam nekog uvredio ovim sto sam napisao, duboko se izvinjavam...
P.S.
Ok, KoD, kako si rekao, bez zute...
Evo naNdzaraste verzije bez natpisa "Muzicki forum" na prednjoj strani...

Ovo Tozino mi je do jaja. A Doolio-vo mi se ne svidja. Sorry bro!