Jackson X Series KVX10 King V STA MISLITE??

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
terry mid

Jackson X Series KVX10 King V STA MISLITE??

Post by terry mid » 01 Jan 2010, 18:01

Ovu temu sam pokrenuo usled nedoumice oko kupovine gitare. Sviram oko 2 godine ( godinu dana sviram el. gitaru.) i brzo sam napredovao za to vreme, trenutno imam Ibanez GRG170DX inace moja prva el. gitara i u potpuno sam zadovoljan njenim radom ali sam pomislio da trebam da zamenim gitaru.
Imam 15 godina i na sve nacine pokusavam da sklopim bend koji bi svirao metal (thrash, heavy, speed i pomalo nu) tako da mi je potrebna gitara za metal i to za solo gitaristu pa surfajuci po netu zainteresovao sam se za jakson i izdvoji mi se jedan model i to je :
- Jackson X Series KVX10 King V

Evo nekih slika i informacija:

http://www.americanmusical.com/Item--i- ... edium=feed&

ZANIMA ME VASE MISLJENJE O OVOJ GITARI KAO I VASE PREPORUKE SLICNIH GITARA do 400e

HVALA UNAPRED :ziveli:

mislim_stvarno

Re: Jackson X Series KVX10 King V STA MISLITE??

Post by mislim_stvarno » 01 Jan 2010, 19:59

Ja sam do sada imao ibanez RG350 i matoriji japanski jackson RR, i sad sam kupio Jackson DX10D: viewtopic.php?f=20&t=11407

Tu pise i zasto sam ga kupio. I iskljucen i ukljucen je zvucao odlicno (bolje od nekih pro serije). Tremolo odlicno drzi, magneti su solidni (bolji nego ibanezovi, pogotovo za klin). Vrat je nesto deblji od rg-a (sto ne mora da znaci da je lose, zavisi sta se kome svidja, brzo se naviknes) i ima nesto slabiji pristup visim pragovima od ibaneza (naravno, ovo poslednje te i ne zanima :) ). Telo mu je sastavljeno iz dva dela. Ja sam ga uzeo na popustu, i za te pare za koje sam ga dobio, ja mogu samo da pevam :) . Tri dana ga ne ispustam iz ruku.

terry mid

Post by terry mid » 03 Jan 2010, 17:04

Jackson Pro Series KE3 Kelly™ (Jackson) sta mislite o ovoj gitari iako mislim da necu moci da je kupim ko zna...
Zanima me vase misljenje o njoj evo linka za mitros gde se prodaje:

http://www.mitros-music.com/cat/201-Ele ... -Jackson/4

A evo i jos nekih slika i informacija o gitari:

http://www.sweetwater.com/store/detail/KE3BLK/
:?:

Bobi

Post by Bobi » 04 Jan 2010, 18:06

KE3 je ok gitara za te pare... Ako je to ono sto zelis - tremolo, pasivna dva hama, ne-strat oblik itd. Pro serija, najbolje iz Japana, bolja svakako od bilo cega iz X serije. Imas jednu po oglasima trenutno se prodaje. Btw KE3 nema binding iako u svim specifikacijama pise da ima...

terry mid

Post by terry mid » 04 Jan 2010, 20:36

Aj mi das taj oglas, ja sam video jedan na kupujem prodajem ali je stari oglas i gitara je verovatno prodata a i cena na tom oglasu je 550e a u mitrosu je na snizenju nova 466e... :)

Bobi

Post by Bobi » 05 Jan 2010, 10:49

Ne znam da li je protiv pravila foruma da postujem link ovde, poslacu ti na pp.

terry mid

Post by terry mid » 05 Jan 2010, 12:09

Nije, ako taj link nije u komercijalne svrhe... :D

Post Reply