glasi odprilike ovako citiram
Продајем Џапан винтиЏ скваџер стратокаштер, медијапан тамо неџе осамдесет трече. Џитра је направљена од јооове, и има роузвуд твра, јако лепе шаре на дрвту. Серијски број је ЕС КЈУ 11102.
Ја сам је купио за 250 евра од неког Првослава из Великога Градишта, човЈек неје знао шта продава, али ја знадем. Дакле, ова ЏитреТЕТИНА шије сваког Фенџера уздуж и попреко. Ја стварно не знам зашто људи стално вику те Џибсон те Фенџер, ово су бре гитаре. Дакле, само сквајери и болт он Љес Пулови који су наравно Џапанци, само то се цени! То су гитаре! Ово све остало, ови американизми, то хоће странци да нам деру џепи!
Дакле, ја тврдим да овај џитрони шије сваки Фенџер, нарочито они кастом шопови што су огуљени унапред. Ово има пар огреботина али није као када одете у радњу да платите девесто еура огуљену гитару. Ово је Фенџер убица и стога отуд вака цена.
Дакле, занемарите ове Фенџере што можете да их купите за у вр главе 750 евра, купујте џапанску квалитету а ове Фенџере што су нас бомбардовали, немојте да им развијате привреду.
У здравље!
legendarna reklama za dzitru vako treba reklamirati proizvod za prodaju u zdravlje
najposećeniji oglas na kp za 24 nov 2010
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- SiskoMarcetic
Re: najposećeniji oglas na kp za 24 nov 2010
Poznajem autora

Oglasice se on valjda

Oglasice se on valjda