Zdravo, ja sam Joca, citao sam tu i tamo vase postove, i skoro sam se prikljucio forumu, ima ovde dosta zanimljivih ljudi, zaljubljenika u muziku i to mi se svidja... E pa ovako: poceo sam pre par meseci da pravim pop-folk muziku/pesme, pa bih zeleo da mi neko ko je radio/razume se/imao neka iskustva u vezi sa tom vrstom muzike da svoje misljenje o mojim "delima"... Ne bih zeleo da kacim po netu svoje pesme (jer verujem da su dobre, pa da ih neko ne bi ukrao), pa ako ima neko KO JE DOVOLJNO DOKON da izdvoji vremena da ih poslusa, i iznese mi svoje misljenje, bio bih mu zahvalan! Kontaktirajte me na pp, pa da vam posaljem na mail da ih poslusate,
Hvala, pozdrav...
za DOKONE!
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: za DOKONE!
Vrrrrlo inventivno, mladicu, vrrlo inventivno..
sa druge strane, lepo zastiti u Sokoju Sumaju i nema da brines.. i zadnje, ko garantuje da ih TI vec nisi ukrao..
Mislim, hocu da kazem.. tolika kolicina paranoje samo moze da odbije potencijalnog slusaoca ili slusalicu, a da bi uopste video reakcije moras da ih "pustis u promet" svidelo se to tebi ili ne. Uostalom, ima uvek nacina da "dokazes" da su pesme tvoje. Sa cetrnaeste strane, ovde reeeetko ko radi/slusa/stvra pop.. tako da nemoj preterano da brines. Na ovom forumu se nalaze raaazne stvari ostvarenih i neostvarenih muzicara, tako da tvojih pet-sest pesama nece biti ukradeno...
Eno i Comi iz ritma nereda (doduse njegov nezavisni projekat) je okacio demo snimke, a on ima vise razloga da se "plasi" nego ti...
Dakle.. il' kaci snimke, il' .... nemoj da se ponasas decacki...
Izvini , mozda ovako reci zvuce grubo, al' stvarno... mnogo si paranojan... bez razloga!
a sta sprecava tog nekog ko ima vemena da ih preslusa.. da ih i ukradNe.._joca_ wrote:Ne bih zeleo da kacim po netu svoje pesme (jer verujem da su dobre, pa da ih neko ne bi ukrao)
sa druge strane, lepo zastiti u Sokoju Sumaju i nema da brines.. i zadnje, ko garantuje da ih TI vec nisi ukrao..
Mislim, hocu da kazem.. tolika kolicina paranoje samo moze da odbije potencijalnog slusaoca ili slusalicu, a da bi uopste video reakcije moras da ih "pustis u promet" svidelo se to tebi ili ne. Uostalom, ima uvek nacina da "dokazes" da su pesme tvoje. Sa cetrnaeste strane, ovde reeeetko ko radi/slusa/stvra pop.. tako da nemoj preterano da brines. Na ovom forumu se nalaze raaazne stvari ostvarenih i neostvarenih muzicara, tako da tvojih pet-sest pesama nece biti ukradeno...
Eno i Comi iz ritma nereda (doduse njegov nezavisni projekat) je okacio demo snimke, a on ima vise razloga da se "plasi" nego ti...
Dakle.. il' kaci snimke, il' .... nemoj da se ponasas decacki...
Izvini , mozda ovako reci zvuce grubo, al' stvarno... mnogo si paranojan... bez razloga!