sto bi rekli ameri, englezi hope you like it
Saturn
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Saturn
Izuzetno
Ako hoces da ispadne jos bolje ja bih poradio na tome da orketar malo vise "dise". Znaci vise koda da bi zvucalo kao da dirigent radi svoj posao
U svakom slucaju mocno zvuci!
Najezio sam se kad su uleteli timpani! 
Ako hoces da ispadne jos bolje ja bih poradio na tome da orketar malo vise "dise". Znaci vise koda da bi zvucalo kao da dirigent radi svoj posao
U svakom slucaju mocno zvuci!
e pa hvala na slusanju i drago mi je sto ti se svidza :D
dosta me iscrpelo komponovanje ove stvari, necu imati zelju da otvorim note narednih 5 meseci u najmanju ruku :D a i ostale planete cekaju na red :D na nekim mestima osecam da sam mogao jos malo da produzim pauze, ali sam istripovao da ne postane zamarajuce pa nisam :) videcu kad se slegne da zavrsim to. inace, morao sam da kompresujem zvuk zbog sajta, original zvuci nesto bolje i cistije.
dosta me iscrpelo komponovanje ove stvari, necu imati zelju da otvorim note narednih 5 meseci u najmanju ruku :D a i ostale planete cekaju na red :D na nekim mestima osecam da sam mogao jos malo da produzim pauze, ali sam istripovao da ne postane zamarajuce pa nisam :) videcu kad se slegne da zavrsim to. inace, morao sam da kompresujem zvuk zbog sajta, original zvuci nesto bolje i cistije.
Meni generalno zvuci da bi sve moglo da tece malo sporije da dobije na dramatici
Ali sto ljudi sto cudi
Ne znam u cemu radis ali u Cubaseu i Logicu je lako manipulisati tempom. Nema potrebe da menjas midi samo "razvuci" tempo na mestima gde je ipak potrebno malo gudacke agogike 
u notionu radim, ima i on opciju za tempo pa cu videti jednog dana to da sredim