Vesti

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Margos

Vesti

Post by Margos » 10 Jan 2011, 12:06

http://chrisbroderick.com/blog/2011/01/ ... n-guitars/
Bilo je i vreme.Jos kad bi Mustaine batalio Dean....

doyle777

Re: Vesti

Post by doyle777 » 10 Jan 2011, 12:22

E odlicno, Jackson je Jackson,a sto se tice Davea, ne verujem da ce Dave zameniti Dean gitare, nemam pojma, meni se cini da se covek bas nalozio na njih.

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 10 Jan 2011, 14:34

:bravo: :bravo:

Evo sad sam nasao ovo:
http://www.sevenstring.org/forum/genera ... -dean.html
Well, I take private lessons with the man himself, and I have personally played his prototype for the signature jackson he's designing. I have to say, it is SO SWEET too. And it's a 6 string. You guys will not be disappointed by Jackson. He said to me that Ibanez wouldn't give him enough freedom in the design and was using his name without his permission in various models and Jackson let him do whatever he wants. You'll hear about it publicly soon.
Ibanez nije hteo da mu da sig
Any chance we will see a Broderick signature 7 string?
Not anytime soon I think. I would much prefer a 7 string but apparently it is more financially feasible to make a 6 string. Hopefully somewhere down the line yes. If Ibanez let him do what he wanted it would have been a 7 string model, but he decided to go with a 6 string model with Jackson because he plays 6 strings in Megadeth.
has a special body shape of his design, 24 frets, floating trem, ebony board, and I think the pickups were Duncans. And the one I played has a really nice gray flame maple top.
EDIT :mrgreen:

evo jos malo edita:
http://iheartguitarblog.com/2011/01/nam ... -bass.html
Image

Margos

Post by Margos » 10 Jan 2011, 19:59

Uh,uh,uh.Jedva cekam video sa NAMMa :bow:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 10 Jan 2011, 20:53

doyle777 wrote:E odlicno, Jackson je Jackson,a sto se tice Davea, ne verujem da ce Dave zameniti Dean gitare, nemam pojma, meni se cini da se covek bas nalozio na njih.
ma, promenio bi ih on, samo da mu neko ponudi. Svi ti kastom shopovi su jednakog kvaliteta, a te zvezde boli patka sta pise na glavi, vratovi koje oni sviraju su prakticno uvek isti...

Samo sam prilicno siguran da nece otici u jackson. Ima ne jednoj stranici onog prvog linka, prica kako je megadejv hteo da kupi jackson, pa ga fender zajebao i kupio ispred nosa, i ovaj se odmah pokupio i zapalio u esp... :lol: (posle toga je jackson odje6ao skoro sve endorsee gitariste)

doyle777

Post by doyle777 » 11 Jan 2011, 02:50

mislim_stvarno wrote:Samo sam prilicno siguran da nece otici u jackson. Ima ne jednoj stranici onog prvog linka, prica kako je megadejv hteo da kupi jackson, pa ga fender zajebao i kupio ispred nosa, i ovaj se odmah pokupio i zapalio u esp... :lol: (posle toga je jackson odje6ao skoro sve endorsee gitariste)
:shock: U, pa to nisam znao, hvala na informaciji! :ziveli:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 11 Jan 2011, 14:36

evo koga zanima jos malo vesti:
http://www.jacksonguitars.com/blog/?p=1389

bice i 7zicana :mrgreen:

Margos

Post by Margos » 12 Jan 2011, 00:06

E da i ja sam jos ranije cuo to da je Dave hteo da kupi Jackson.Meni se iskreno uopste ne svidja njegov Dean.King V ga sije...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 13 Jan 2011, 10:58

Evo prvih slika:
Image
Image

Stavljen je ofr, ali prepravljen u low profile (posto ne postoji lp ofr). Gitara ce biti mij.

Oblik je hmmmm... :? stvar ukusa, meni izgleda cudno, nekako se ne slaze ovakav ofsetovan zadnji deo tela (koji mnogo podseca na mortonov model) sa ovakvim rogovima...

ima dva svicha, jedan je za pickupe, drugi je, po nagadjanjima ljudi na netu, killswitch.

Margos

Post by Margos » 13 Jan 2011, 16:32

Uf ne svidja mi se oblik.Misilo sam da ce biti vise Jacksonolika gitara.Meni vise vuce na Ibanez nego na Jackson ::ranting::

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 13 Jan 2011, 17:46

Meni ne vuce na ibanez itch... :?

Vise na jackson zbog soloist headstocka i ovog razvucenog tela koje je me mnogo vuce na mortonov sig

sto kazu nkomentari na sevenstring forumu
Image
+
http://www.mayones.com/en/katalog/regius/regius_6

=
CB sig
:mrgreen:

MetalFunk

Post by MetalFunk » 13 Jan 2011, 17:50

Ovaj Mortonov sig. ima finish k'o zmaj. :mrgreen:
Me likey.

Margos

Post by Margos » 13 Jan 2011, 17:58

***** li ga.Meni dosta podseca na njegovog Ibz.Mozda zbog boje,sta znam.Kao da je hteo da preradi ibz.Video sam da je napisao da je hteo neke izmene ali mu u ibz nisu dozvolili.Mozda su to te izmene pa mu je Jackson to dozvolio

http://a775.ac-images.myspacecdn.com/im ... ffd0fe.jpg

Al najvise podseca na majoneza :mrgreen:

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 13 Jan 2011, 18:09

Margos wrote:Meni dosta podseca na njegovog Ibz.Mozda zbog boje,sta znam.
a, na to mislis. Pa jbg, to je njegov ukus, naravno da ce da lici. :) Mis'im pogledaj laihov jax i esp :D
Margos wrote:Video sam da je napisao da je hteo neke izmene ali mu u ibz nisu dozvolili.Mozda su to te izmene pa mu je Jackson to dozvolio
pa da, hteo je ovo razvuceno telo (kaze njegov ucenik koji je probao to, da gitara fantasticno lezi kada se svira u klasicnom polozaju), a ibanez nije hteo da mu daje sig, a on malo dosao u veliki bend, pa mu ego proradio, "kako to da ja nemam sig?", i eto...

Ibanez ni Petrucciju nije hteo da daje custom telo na njegovom sig modelu, pa ovaj otisao u EB. Valjda nece da izbacuju nove modele tela samo za jednog coveka... :?

LM, meni je ovaj trans crni Broderikov ibanez lepsi od od ovog jacksona... Ibanez mi izgleda classy, a ne shlogiran kao jax :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
jbg, na ibanezu je sve nekako odmereno, finish, top, fretboard bez inlaya i reverse headstock koji na ovoj izgleda izuzetno umereno u odnosu na ostale gde izgleda badass, sve je fantasticno uklopljeno... :)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 14 Jan 2011, 20:42

evo jes jedna slika i specifikacije:
Image
Image

izgleda ipak za sada nece biti mij, nego custom shop, a cena je oko 4.5k$

Post Reply