Kombinacija tehna i simfonije

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Post Reply
Ever Dream

Kombinacija tehna i simfonije

Post by Ever Dream » 22 Apr 2011, 17:11

Dakle,smiksovao sam jednu stvar koja je kombinacija tehno i simfonijske muzike pa bih zamolio dokone posjetitelje da to malo poslušaju i daju svoj sud.Ovo je prvi moj projekat ovakve vrste,a bazira se na tehno bitovima i zvuku klavira koji nosi melodiju dok se povremeno ubacuju elementi klasične muzike (hor,violina...).

http://www.youtube.com/watch?v=c39djOsrBcI

Svi komentari dobro došli :cao: :ziveli:

Reverse
Urednik

Re: Kombinacija tehna i simfonije

Post by Reverse » 22 Apr 2011, 18:20

Prvo sto sam zapazio je da ima dosta razilazenja u tonalitetima, sto je, je l' te najvaznija stvar kada uklapas razlicite semplove.
Hor koji se javlja na 0:18 nema veze sa violinama koje idu pre toga, kao i sint koji se javlja u kontra ritmu. Ovaj subbas je toliko mutan da se ne razaznaje sta svira. Onda violine na 1:08 su u pogresnom tonalitetu u odnosu na klavir, itd.
Mislim da je to prvo sto bi trebalo da ispravis :mrgreen:

RadoslavZ

Post by RadoslavZ » 22 Apr 2011, 18:39

Ja sam ti vec rekao sta mislim o tvojim radovima i ne bih da ponavljam istu stvar ;)
Pocni da prihvatas dobronamerne kritike, nisam primetio nikakav napredak kod tebe!

Kirkmet
MF veteran

Post by Kirkmet » 23 Apr 2011, 16:52

meni se ovo svidja. jeste da imas negde omasen tonalitet, al ostalo je dovoljno dobro da bih skinuo sve sto imas na soundclicku i prebacio na mp3 plejer :)

Ever Dream

Post by Ever Dream » 23 Apr 2011, 17:52

Hvala na odgovorima,ovo je prvi moj takav projekat kombinacije dva žanra i očekivao sam da ću napraviti mnoge greške ali trudiću se ih ispravim u daljem radu. :)

@Kirkmet: Hvala na tome,ono na soundclicku je simfonijskog žanra i puno bolje mi ide nego ovo sad što sam pokušao,i drago mi je da se još nekom sviđa moj rad :ziveli:

Post Reply