Pozdrav,jedan kolega mi je dao pedalu da mu prodam,u pitanju je Ibanez AD9,ali je kuciste sivo,do duse skoro skroz izguljeno,ali se vidi da je bilo sivo i rekao bih da nije prefarbavano,nego da je tako originalno...Pise da je made in Japan,radi odlicno,ali mi ta siva boja cudna,ukucao sam razlicite stvari na google i nisam nasao ni jednu sliku slicne pedale...
http://www.kupujemprodajem.com/oglasi.p ... oto_num]=1
http://www.kupujemprodajem.com/oglasi.p ... oto_num]=2
Evo slicice,morao sam ovako,posto nemam u kompu,a ne daju sa KP da se kopira link slike...
Da li je to to,koliko je matoro i koliko vredi,on trazi oko 100E,ali da li je to realno,puno ili malo za ovakvu pedalu?
Pomoc oko utvrdjivanja porekla pedale
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- nikolic025
Re: Pomoc oko utvrdjivanja porekla pedale
nash narod je u fazonu, sto iscukanije to je vishe vintage.
deluje da je stvarno Ibanez AD9 ali ono nije bash u reprezentativnom izdanju.

To je odlican analogni delay, jedino nisam siguran da ce neko u Srbiji da plati 100e za pedalu koja fizicki izgleda tako lose (mada, ukoliko je unutra sve u redu, to je i vise nego ok cena, jer je nov AD9 u Mixu 240e).
- nikolic025
Jasno...Znam koliko su nove,nego mi je vise cudna boja...Ali koliko se secam,Funkomat je imao neki Ibanezov Delay koji je u originalnoj seriji bio siv,a njegov je bio nesto roz,crven,ne secam se vec...Neki ltd...Pa ko ce ga znati...
Nego da je moj,ja bih to dao nekome da ga sibne na ebay.de pa da vidimo sta svabe kazu...
Nego da je moj,ja bih to dao nekome da ga sibne na ebay.de pa da vidimo sta svabe kazu...
Tacno. Moguce da je i ovo neki limited edisn mada ni ja ne pronalazim nista na guglu...
Ja sam kupio 30+ godina star ibanez flanger, i on jeste bio zut, ali neko je siguran sam boju izdrljao (verovatno namerno). Verovatno je da je cela ta serija pedala pravljena sa istim kucistem, na koju je isla ista osnovna boja, pa se kasnije farbao zuto za flanger itd. ... Ako pedala dobro radi, ne vidim da je to problem.
Uostalom ja sam svoju rastavio i ponovo ofarbao zuto, doduse mrzelo me da radim decal-e za skale oko potenciometara i sl ali bitno da se zuti na pedalbordu da se zna sta je
Uostalom ja sam svoju rastavio i ponovo ofarbao zuto, doduse mrzelo me da radim decal-e za skale oko potenciometara i sl ali bitno da se zuti na pedalbordu da se zna sta je