U Pichku materinu i pedalboard.
Krenuo sam pre sat ipo da radim i isekao se vrlo fino, curilo je 15 minuta..., kupio sam sav materijal skoro i sad sam odustao. Kofer je ipak premali, nemoze linijski da stanu 4 pedale (znaci tu sam prvo ispizdeo. Dalje ...nisam uradio nishta sa napajanjem i dalje imam to staro koje da bi se prepakovalo treba lemljenje kao i za kablice za napon, a konektora NEMA u yeBenoj Mitrovici. Trece, zivci mi trepere pri shvatanju da isplanirane dimenzije nisu se skroz lepo uklopile sa onim shto imam i definitivno odustajem. Napravio sam onaj skarabudz koji cu da koristim do daljnjeg, tj dok ne crkne.
Nudim akustaru Washburn D10CEQSB http://www.kupujemprodajem.com/Washburn ... -oglas.htm (ne reklamiram se, ako ne smem ovo da kacim, modifikujte post)....Za napajanje i napravljen pedalboard za moje pedale.znaci neshto u cemu cu ga nositi, pedalbord koji ima napajanje patch kablove i sve to tako...da prebacim pedale i sviram bez vishe njakanja mozga, secenja ruku zbog nervoze i planiranja. Ko hoce da se drka sa pedalbordom i pravljenjem istog i zna kako da ga napravi sa sve napajanjem a da ga to kosta oko 100e, ovo mu je prava prilika da za svoj rad dobije 100evra....I da, Gitara je nova, dobio sam je za neki laptop stari, stavio 11ke i super je i sve, ali mi je pedalboard preko potreban, a ako nastavim sam da ga pravim, pisacete mi RIP po fejsZbuku, yebli me zivci...zato i nishta ne lemim, prs'o sam odavno za bilo shta osim sviranja, iznerviram se za 2ipo minuta i pored toga shto sam vec mesec dana kulijana mod, more i ostalo.... Danke unapred, vec sam puko preko 3000din za kofer i materijal, trebao sam uzeti onaj glupi Aster pedalbord i biti miran...

edit...zamis Kortekse brate (a i ostali) da treba da si napravim pedalu...otresao bi kuciste o zid, lemilicu sebi zabio u neki deo tela i skocio majgeri sa zgrade.