Ona izgelda ovako.
http://www.hifibazar.hu/sites/default/f ... 0013_0.jpg
Imam tu klavijaturu, negdje '00/'01 tata je kupio sestri u Njemackoj i to je jako puno kostala i tada je bila bum, znam da mi je tata pricao da su govorili da je to cudo. Ali nebtina je istorija.
Znam da moze flipi disk, e sad na nju ima bas losih ritmova i rumba, i begini, nema ciste dvoje, ili nekih drugim ritmova koji meni trebaju, pa da li to moze da se stavi pa na flopi ili vec kako? Zelim da je napunim malo nekih stvarcica, da ne moze direktno preko laptopa ili vec sta, da ne moze neko da mi pomogne? Bio bih mu jako zahvalan.
Pozdrav svima, posto sam novi!
technics sx-KN720
Moderator: Reverse
Re: technics sx-KN720
Oko samih ritmova ne mogu da ti pomognem, to potrazi na netu na nasim sajtovima za klavijature, ili da nadjes nekoga ko ima Technics.
Ritmove ubacujes preko floppy diska. Trebace ti pc sa floppy driveom, ili neki external floppy to usb ako imas laptop.
Kako ucitati sa diskete, pogledaj u manualu http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/SXKN720.PDF
Pozdrav.
Ritmove ubacujes preko floppy diska. Trebace ti pc sa floppy driveom, ili neki external floppy to usb ako imas laptop.
Kako ucitati sa diskete, pogledaj u manualu http://service.us.panasonic.com/OPERMANPDF/SXKN720.PDF
Pozdrav.
-
Hvala ti u svakom slucaju, i moja je klavijatura SX-KN920, pogrijesih.
Hvala ti jos jednom, nesto cu morati da vidim, pogledacu ovo upustvo, ja koje imam je na njemacki i nita ne razumijem, engleski znam odlicno tako da cu to da procitam, pa dako naidje neko rjesenje.
Pozdrav.
Hvala ti jos jednom, nesto cu morati da vidim, pogledacu ovo upustvo, ja koje imam je na njemacki i nita ne razumijem, engleski znam odlicno tako da cu to da procitam, pa dako naidje neko rjesenje.
Pozdrav.
Pozdrav!
Evo upravo sam se prikljucio na ovaj forum, neznam dali je tema jos aktuelna ali samo da te ohrabrim
da se pozabavis google-om jer sigurno znam da sam svojevremeno na tadasnjem Techniksovom sajtu citao
da stylove sledecih klavijatura moze konvertirati na Technics cak sam tada i skidao uputstva i softver sa
istog sajta no dali sam to i sacuvao neznam ali nisam uspeo da pronadjem.
Yamaha, Korg, Roland, Ketron, Solton
Ja licno posedujem mnoge klavijature ali se uvek rado vracam svom Technicsu doduse imam ih vise
nikada se nisam upustao sa Techniksom u nekakve konverzije jer nisam imao potrebe za to.
Ali samo mogu reci da je to sjajan instrument i vredi se potruditi!
Evo upravo sam se prikljucio na ovaj forum, neznam dali je tema jos aktuelna ali samo da te ohrabrim
da se pozabavis google-om jer sigurno znam da sam svojevremeno na tadasnjem Techniksovom sajtu citao
da stylove sledecih klavijatura moze konvertirati na Technics cak sam tada i skidao uputstva i softver sa
istog sajta no dali sam to i sacuvao neznam ali nisam uspeo da pronadjem.
Yamaha, Korg, Roland, Ketron, Solton
Ja licno posedujem mnoge klavijature ali se uvek rado vracam svom Technicsu doduse imam ih vise

nikada se nisam upustao sa Techniksom u nekakve konverzije jer nisam imao potrebe za to.
Ali samo mogu reci da je to sjajan instrument i vredi se potruditi!