Bend koji najvise mrzite
- LazaRocker
Bend koji najvise mrzite
Ne znam da li ovim krsim pavila foruma, ali ipak cu da postavim temu. Ako neko najvise mrzi neciji omiljeni bend, molim vas bez rasprave i vredjanja.
Najvise mrzim Tokio Hotel. Mislim da postoji poduzi spisak obrazlozenja, koja verovatno i sami znate, pa ga ne bih pisao.
Najvise mrzim Tokio Hotel. Mislim da postoji poduzi spisak obrazlozenja, koja verovatno i sami znate, pa ga ne bih pisao.
Re: Bend koji najvise mrzite
Jao, Lazo, Lazo, sam si sebi odgovorio na pitanje... ali ajde ovako...LazaRocker wrote:Sada mi je ok da cujem neke njihove pesme
Ja svojevremeno bas nisam podnosio Duran Duran... razlozi... ne znam tacno, ali previse su bili exponirani i previse nametani tako da sam imao odbojnost prema njima. Kada su se stvari stisale i posle izvesne vremenske distance, upravo je ovo sto si ti rekao... "sad mi je ok da ih slusam", cak nalazim da su neke pesme bile vaoma kvalitetne...
Dakle, nisi jedini koji nesto ne podnosi, ali dajem prednost vremenu koje ce pokazati sta je vredno a sta nije... ustalom razumem te...
Danas, posle toliko godina slusanja muzike, ako mi se nesto svidja, svidja mi se i slusam ga, a ako mi se nesto nesvidja, preslusam i pustim da odlezi pa tek onda donosim neki sud.
ceo black metal...princeze,vitezi vukovi sranja...kokosari...
soundgarden
ceo brit-pop sranja-kretenizam bez konkurencije
van gogh
U2
guns n roses.....maltene sve main stream rokenrol bendove
sve fircache tipa zeljko samardzic,colic,sasa kovacevic,zeljko joksimovic ima ih pun k,ko ce imena da pamti
bajaga i konstriktori
tolko mogu sad da se setim
soundgarden
van gogh
U2
sve fircache tipa zeljko samardzic,colic,sasa kovacevic,zeljko joksimovic ima ih pun k,ko ce imena da pamti
bajaga i konstriktori
Hmmm a da nisi pomesao black i power?vasko wrote:ceo black metal...princeze,vitezi vukovi sranja...kokosari...
Slazem se!vasko wrote: ceo brit-pop sranja-kretenizam bez konkurencije
van gogh
vasko wrote:ceo black metal...princeze,vitezi vukovi sranja...kokosari...
soundgarden
van gogh
U2
bajaga i konstriktori
pa sta ti volis covece

pa pisao sa negde vec....slipknot,korn,fedde le grand,pantera,armand van helden,sepultura,tomcraft,fear factory,azzido da bass,linea77,prodigy,otep,urgh,block out,daft punk,soul fly,metallica,RATM,REM,tarega,mudvayne,cypres hil,junkie xl....tolko mogu da se setim sad....ima jos...
u srednjoj skoli sam bio nirvana fanatik...
- sirac-šunka
- vragolan
Ja volem sve bendove...

Južni vetar! 

- Mithrandir
- MF veteran
vasko wrote:maltene sve main stream rokenrol bendove
OK, nisu svi citirani rokenrol bendovi, alivasko wrote:....slipknot,korn,pantera,armand van helden,tomcraft,prodigy,daft punk,metallica,RATM,REM,cypres hil....tolko mogu da se setim sad....ima jos...

Jel mozes da mi das razloge? (ovo nije nikakav flame, meni su jedna od omiljenih grupa pa me zanima i tudja prica)vasko wrote:soundgarden
Znaci covek je ko drugi javasko wrote:pa pisao sa negde vec....slipknot,korn,fedde le grand,pantera,armand van helden,sepultura,tomcraft,fear factory,azzido da bass,linea77,prodigy,otep,urgh,block out,daft punk,soul fly,metallica,RATM,REM,tarega,mudvayne,cypres hil,junkie xl....tolko mogu da se setim sad....ima jos...
a sada vracamo se na temu:
MRZIM!!!! pop; turbo folk; rep(hip hop) tipa:Marcelo,Struka,Lud...i ostale provaljene ubacotke; pa i provaljene
"rokere" tipa: Avril Lavign(ako sam dobro napisao)
Slazem se ,neke bih samo istrebio ali,ne mrzim ihsirac-šunka wrote:Ja volem sve bendove...![]()

I ja bih pojedine istrebio, ili stavio na neko mucenje...Critical wrote:Slazem se ,neke bih samo istrebio ali,ne mrzim ihsirac-šunka wrote:Ja volem sve bendove...![]()
Sve ih postujem, cak i one koji znaju mizerno malo da odsviraju.
tu sam malo i preterao,....."Jesus Christ Pose" mi je cak i super......najvise im zameram sto im pesme pocinju po 10 minuta a onda se zavrse pre nego sto su i pocele a i onaj Cornellov vokal mi nikad nije lego....uglavnom mi je ostalo u secanju kako premotavam predosadni uvod na kasetofonu pa sam ih zato od besa stavio na listu.....Mithrandir wrote:Jel mozes da mi das razloge? (ovo nije nikakav flame, meni su jedna od omiljenih grupa pa me zanima i tudja prica)vasko wrote:soundgarden
Malo si preteraovbraca wrote:Sve ih postujem, cak i one koji znaju mizerno malo da odsviraju.