Amplitube na tastaturi
Moderators: dejankuki, toza, Reverse
- CharlieFSA
Amplitube na tastaturi
Imam sve moguche verzije Amplitubea i zadivljen sam moguchnostima
program je fenomenalan. E sad ono shto mene zanima. Da li mozda ima neki patch ili neki drugi nachin da ga kontrolisem preko tastature a ne preko misha. Prilichno mnogo sam guglao ali nishta nisam pronashao.

- SoldierOfFortune
Re: Amplitube na tastaturi
A i mene to zeza... Treba ti papucica,zar ne?? Prelaz sa clean-a na dist. i tak` to? Jbg,u Guitar Rig-u se to moglo nekako i srediti,al` u Amplitube-u nista bez misa...

- CharlieFSA
a kako to radish u guitar - rigu ?
- SoldierOfFortune
Guitar Rig 3/Options/Controller i to je to...CharlieFSA wrote:a kako to radish u guitar - rigu ?

- CharlieFSA
ok nisam ga puno chachkao poshto mi se vishe svidja amplitube ali hvala
idem da pogledam 

- CharlieFSA
moram da skinem guitar rig 3 u 2 nema
- SoldierOfFortune
Amplitube je relativno bolji jer nema onog sustanja pretjeranog,i tak` toga... U Guitar Rig-u se moze fino raditi na clean-u,koga ima na izvoz...U Guitar Rig-u snimas preko Loop Machine-a (bar ja tako radim),i u njemu mozes snimiti nesto cisto onako ``da se ne zaboravi``... A napravio sam par Sound-ova u GR-u za neki power metal,gdje nemas sumova uopste...CharlieFSA wrote:ok nisam ga puno chachkao poshto mi se vishe svidja amplitube ali hvalaidem da pogledam

Evo nesto iz Guitar Rig-a,npr.:
http://www.box.net/shared/sgrzpa4joz
- CharlieFSA
svidja mi se
extra ti je to ... ali ja sam sa amplitubeom imao problem da kada snima snimi gitaru ali bez efekta koji sam koristio ... ?

- SoldierOfFortune
Ne znam,ja sam radio u Cubase-u,sve snimim i onda preko Nero-a prebacim u mp3.. A za ovo iz GR-a.. tnx...al` to je,kao sto i pise,samo uzorak...ima tu jos da se radi...CharlieFSA wrote:svidja mi seextra ti je to ... ali ja sam sa amplitubeom imao problem da kada snima snimi gitaru ali bez efekta koji sam koristio ... ?

Ja dosta sviram preko amplituba jer je*** ga nemam pojacalo pa ako snimam snimam preko programa koji se zove reaper (link http://www.reaper.fm/download.php) Dosta je koristan i lako se moze nauciti koristiti!Za jedno popodne i vec mozes da snimas "pesmu".