Zeleo bi da kupim Randall V2XM

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Lepi Stane Mafija

Zeleo bi da kupim Randall V2XM

Post by Lepi Stane Mafija » 24 Mar 2009, 13:44

Kao sto sam napisao u naslovu zeleo bi da kupim Randall V2XM ali sam neiskusni "muzicar" (sviram nesto manje od godinu dana) pa se ne razumem u pojacala koja su dobra koja ne,za koje treba potrositi novac a za koje ne... Trenutno se bavim izcitavanjem teorije,gledanjem nekih lekcija na raznim sajtovima...itd. Posto bi meni odgovarao neki "jak" zvuk pojacala posto bi voleo da sviram:Metallicu,Motorhead,Machine Head... Uglavnom jaka destorzija i dobar zvuk. I treba mi pojacalo za vezbu(ucenje). Pa sam hteo da vas pitam za komentare ovog pojacala ili da mi predlozite neko bolje odprilike priblizne cene kao i ovo?
Hvala unapred!

dweezil

Re: Zeleo bi da kupim Randall V2XM

Post by dweezil » 24 Mar 2009, 18:57

aha pa ok to je Randall-ova najjeftinija serija, mislim da ti je pametnije da skupis josh malo para i kupis nesto iz G3 Plus serije

http://www.randallamplifiers.com/Amplif ... Plus-Amps/

Lepi Stane Mafija

Post by Lepi Stane Mafija » 24 Mar 2009, 22:47

Pa jeste ovo dobar savet,al ja sam pitao kakvo je Randall V2XM posto nisam bas sa keshom najbolji.I koliko vidim ova pojacala iz g3 plus serije su jaka 100W,150W,240W i 300W i skupa su oko 500-700evrova a ja sam za neko manje pojacalo sa cenom pribliznom V2XM (ono je oko 200e). Ako ima neka dobra polovna pojacala neka se ljudi jave da trgujemo nesto :D :smil_guitar:

shule

Post by shule » 25 Mar 2009, 16:45

Pretrazi oglase. Inace, ja imam Laney LX35R, prezadovoljan sam. I dist kanal je super, ima eXtreme f-ju, nesto za metal, jako lepo zvuci, ima reverb. Imas i bez reverba. . Ovo sa reverbom je 14800, a bez jos jeftinije, i ima 30W snage. Poz. Nadam se da sam pomogao, svakako ih pogledaj. :)

Post Reply