Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Hmmm, bokic.. malo si promasijo temu... ima jedna tema tamo... negde u sve i svasta!bokicasa wrote:e bas ocu da se ljutim...ja to neverovatno dobro obozavam...![]()
bokicasa wrote:@tyler durden
mislim,nemo' se ljutis,al ti delujes kao decko koji ima malo mnoooogo vise para od mene recimo a i verovatno,dobrog dela ovog foruma..mogao bi da mi postanes najbolji drug,a batice?:)
Ali ajde... tu je kasnije razjasnjeno o cemu se zapravo radilo.tyler durden wrote: Pa ovaj "Decko" se razvaljivao od tezgarenja i sviranja narodnjaka, jedno godinu i po dana, nisam spavao ni jednom kao covek za to vreme. A da ne pricam o streseu koji sam doziveo. + sam pored toga radio redovan posao, svaki dan, u servisu automobila....Pa ti "decko", isto tako imas obe ruke i noge....radi kao konj, zaradi, pa skupljaj, i kupi ono sto zelis.....
nenadnenad wrote: Ma laznjak slika ja ne verujem da ti imas tu Mesu
Ovde je svima jasno da se covek salio, dovoljno je pogledati smajli.tyler durden wrote: Pa sta da ti kazem....onda nemoj da verujes, bas me briga....![]()
Cestitam druze.friedman wrote:Da vratim temu na pravi tok, danas stigla prinova.![]()
Zato i sluze.friedman wrote: Puno ti hvala na snimcima ove pedale koje sam našao pretraživajući forum, dosta su mi pomogli jer nisam bio u mogućnosti da je probam pre kupovine, pa stoga nisam znao baš tačno kako zvuči.![]()
Odvrnu boost do kraja. FUZZ!friedman wrote:(još samo da ima fuzz... ).
U vezi toga: Meni kad upalim boost dok je pojacalo na cleanu samo pojača jačinu zvuka, ništa više.Funkomat wrote:Odvrnu boost do kraja. FUZZ!
Ne distorzira cak ni kad je boost na maximumu?friedman wrote:U vezi toga: Meni kad upalim boost dok je pojacalo na cleanu samo pojača jačinu zvuka, ništa više.Funkomat wrote:Odvrnu boost do kraja. FUZZ!
Pretpostavljam da je to zbog pojačala, koja je tranzistorsko?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest