Baba Slim wrote:
I naravno, Fight Club na polici sa DVD-ovima.

Svaka čast na zapažanju. To je neko limited kolekcionarkso izdanje, sa mnogo obrisanih scena, raznim intervujima i behind the scnenes itd....
Za ime ćemo videti. Skoro sam siguran da kad bude drugar zaludan, nateraću ga da mi uradi duborez na nekom lepom parčetu drveta, u fazonu "Tyle Custom"
A za grill ću verovatno da stavim taj metalni preko cele kutije. Najbolja mi je zaštita a i ne uzgleda loše. Nešto u ovom fazonu.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:4,s:0
Neću da ostavljam bez zaštite, iako mi ovako super izgleda. Jer znam da bih sigurno probušio membranu pri prvom transportu.
A za te što sam ranije razmišljao što idu na svaki zvučnik ponaosob, nisam hteo one klasične, sa velikim razmacima što ih svugde viđamo. Nego sam našao neke sa skroz skroz sitnom mrežom, gustom, i sa srebrnim mat okvirima, oko te crne mreže, koji izgledaju mnogo dobro.
Ali to ću već sve videti u bližoj budućnosti. U zavisnosti od toga koliko brzo Faks uspe da mi ih nabavi tu njegovu rešetku. Hvala mu još jednom javno ovom prilikom.
Hvala svima na pohvalama. Čim uhvatim vremena zbog posla ovih dana, ću da skoknem do Muzzy-ija, da vam snimimo neki demo, jer ja nemam kući nikakav mikrofon.