Posle cemo da skontamo neki dizajn za ime i eto
Moja izrada gitarskog kabineta 2x12 step by step
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Moja izrada gitarskog kabineta 2x12 step by step
Posle cemo da skontamo neki dizajn za ime i eto
Svaka cast za kutiju! I jos jedan glas za montiranje cvrstog grila da zastiti zvucnike. Po mogucstvu da pokrije celu prednje plocu. Oni sto pokrivaju samo membrane uvek izgledaju bzvze.
- tyler durden
- MF veteran
Svaka čast na zapažanju. To je neko limited kolekcionarkso izdanje, sa mnogo obrisanih scena, raznim intervujima i behind the scnenes itd....Baba Slim wrote:
I naravno, Fight Club na polici sa DVD-ovima.![]()
Za ime ćemo videti. Skoro sam siguran da kad bude drugar zaludan, nateraću ga da mi uradi duborez na nekom lepom parčetu drveta, u fazonu "Tyle Custom"
A za grill ću verovatno da stavim taj metalni preko cele kutije. Najbolja mi je zaštita a i ne uzgleda loše. Nešto u ovom fazonu.
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:4,s:0
Neću da ostavljam bez zaštite, iako mi ovako super izgleda. Jer znam da bih sigurno probušio membranu pri prvom transportu.
A za te što sam ranije razmišljao što idu na svaki zvučnik ponaosob, nisam hteo one klasične, sa velikim razmacima što ih svugde viđamo. Nego sam našao neke sa skroz skroz sitnom mrežom, gustom, i sa srebrnim mat okvirima, oko te crne mreže, koji izgledaju mnogo dobro.
Ali to ću već sve videti u bližoj budućnosti. U zavisnosti od toga koliko brzo Faks uspe da mi ih nabavi tu njegovu rešetku. Hvala mu još jednom javno ovom prilikom.
Hvala svima na pohvalama. Čim uhvatim vremena zbog posla ovih dana, ću da skoknem do Muzzy-ija, da vam snimimo neki demo, jer ja nemam kući nikakav mikrofon.
Bravo matori,svaka cast!Fino Izgleda.
poZzdrav,tvoj skolski sa vise elektrotehnicke...Vidis da je Akustika kod Pravice vredela
Colle.
poZzdrav,tvoj skolski sa vise elektrotehnicke...Vidis da je Akustika kod Pravice vredela
Colle.
- tyler durden
- MF veteran
Mare_87 wrote:Bravo matori,svaka cast!Fino Izgleda.
poZzdrav,tvoj skolski sa vise elektrotehnicke...Vidis da je Akustika kod Pravice vredela![]()
Colle.
KOOOLLEEGAAA! Pa de si ti bre? Nego šta nego je vredela, svih 11 puta kojih sam pao taj ispit!
Alal vera, odlično je ispalo. Baš me zanima kako će da zvuči, deluje moćno... 
i naravno palice. ful opremaBaba Slim wrote:I naravno, Fight Club na polici sa DVD-ovima.![]()
evo matori,nista posebno,svremena na vreme svratim na forum...sviruckam neke tezge i polako spremam diplomski.
planiram da uzmem bassman HD 250 head pa da napravim bass reflex sam.
Naravno sve po proracunima iz knjige
poZzz
planiram da uzmem bassman HD 250 head pa da napravim bass reflex sam.
Naravno sve po proracunima iz knjige
poZzz
Nemoj bre metalni cover onako drugarski te molim! 
mene interesuje drndaju li ti metalni coveri. jer jedino pojacalo sa metalnim koverom koje sam svirao je drndalo.
Vecina kutija na kojima sam svirao je imala metalne resetke i nisu drndale. Moj kombo je komplet od aluminijuma i ne drnda...