gitara generalno izgleda kao da je sa fronta došla (možda i jeste?)

Fox,ova gitara je prosla:Vijetnam,Hladni rat ,Milosevicev rezim,Nato bombardovanje,Rat u Iraku i dosla meni u ruke-mislim da se vise od toga ne moze!
Gitaru sam dobio za dz od druga jer njemu nije trebala.Inace vredi,po mojoj proceni, oko 35e.Tu gitaru on ima ko zna koliko dugo i godinama je skupljala prasinu-niko je nije koristio.Gitara je izgledala ovako kada sam je dobio:
Sredjivao sam je nekoliko dana uspomoc kucnih majstorija(carolija?).Sve u svemu ostala je da se zameni prednja kobilca(mogla bi i zadnja) koju sam napravio od shper-polce(kad sam je dobio tu je bio onaj plasticni deo koji se stravlja ispod frizidera i u njemu useceni kanali).Shper-ploca mi je privremeno resenje,a drug mi je rekao da ima da se kupi prednja kobilica(kao metalna plocica) za 100 din.Zice koje vode od magneta do potencometra su lemljene.Ova gitara mi je dovoljna za pocetak.Ko zna za godinu dana mozda uzmem Squier Bullet Strat.
Knight znam za amplitube,koristio sam ga kod brata.Ne moze da zameni pravu distorziju,ali je dovoljan za prvu pomoc.Btw koliko kosta kabl,a koliko zice?(Uzmi u obzir da necu mnogo svirati jer u oktobru krecem na fax u drugi grad)